Am plecat pe acest drum cu o idee frumoasă în cap, însă fără să ştiu la ce m-aş putea aştepta şi cum aş putea pune în practică ceea ce visam. Impresionată de cazul animalelor de la Răcoasa, am vrut să atrag lumii atenţia asupra faptului că nu doar oamenii suferă, ci şi căţeii şi pisicuţele, aceste fiinţe pe care tot noi le-am învăţat să depindă de om. Am cerut sprijinul copiilor, pentru că inocenţa lor poate spune, printr-un simplu desen, mai multe decât mii de cuvinte rostite de adulţi.

Fără să stea vreo clipă pe gânduri m-au sprijinit necondiţionat şi cei de la Best Promotionals (despre care voi scrie mai multe într-una din zilele următoare), oferind micuţilor care s-au implicat în proiect câte o insignă foarte frumos lucrată, o insignă prin care copilul poate adeveri că este protector al animalelor. Aştept în continuare desenele copiilor, pentru a completa galeria pe care am numit-o Copilul, protector al animalelor.

Pe copiii care deja mi-au trimis desene îi voi ruga să îmi lase în privat adresele, ca să le pot trimite insignele oferite de Best Promotionals. Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru implicare, pentru sprijin, pentru că iubiţi animalele!

Iată şi galeria ce conţine desenele copiilor (clic pe imagine):

Test Drive

 

Treceţi şi pe la Doru Panaitescu, unde veţi găsi un model de scrisoare deschisă adresată presedintelui Klaus Iohannis, scrisoare pe care să o completaţi şi trimiteţi la adresa procetatean@presidency.ro, pentru ca acea lege să nu fie aprobată (detalii la Doru). Vă mulţumesc!