set rucsac poseta portofel port card

Rucsacuri moderne de la We Velvet

Îți voi prezenta astăzi 5 rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri. Port rucsacuri moderne de când mă știu. Le apreciez pentru că sunt mereu în trend, sunt comode și foarte drăguțe. Îmi aleg rucsacurile ținând cont de câteva reguli de bază: să fie încăpătoare, să aibă un aspect cât mai șic și să nu coste o avere. Vreau să îți recomand și ție magazinul de unde fetele din familia mea își comandă rucsacuri, genți, poșete, portofele și alte accesorii.

Pe lângă faptul că sunt elegante, spațioase la interior și potrivite oricărui stil vestimentar, aceste rucsacuri moderne de la We Velvet au și prețuri foarte mici.

5 rucsacuri moderne de la We Velvet

Cuprins:

  1. Rucsac roșu din piele eco
  2. Rucsac silver holografic
  3. Rucsac bej din piele ecologică
  4. Rucsac negru din piele eco
  5. Set compus din rucsac gri, poșetuță și portofele

5 rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri

Știu că vrei să fii mereu în pas cu tot ce este nou în modă. Îți plac lucrurile de bună calitate și înțelegi că rucsacul nu este un accesoriu oarecare, ci o prelungire a personalității tale. De aceea am convingerea că cel puțin unul dintre cele 5 rucsacuri moderne prezentate aici te va cuceri. Dacă nu, poți oricând să îți alegi preferatul direct din magazinul We Velvet.

Pe We Velvet ai și posibilitatea de a cere ca produsul/produsele comandate să fie împachetate în cutii speciale pentru cadouri, dacă vrei să faci o surpriză unei persoane dragi.

Rucsac roșu din piele eco

Te vei îndrăgosti imediat de el pentru că este elegant și foarte bine lucrat. Are un design modern, este spațios și poate fi purtat la ținute de ocazie, ținute casual sau chiar ținute sport. Pielea din care este confecționat este foarte rezistentă și plăcută la atingere.

Va fi greu să reziști tentației de a lua cu tine oriunde mergi acest frumos mini rucsac de damă ieftin, mai ales că este roșu și lucrat din piele eco.

rucsac rosu piele eco

Rucsac silver holografic

Este un rucsac ultramodern din piele eco lăcuită cu care nu ai cum să dai greș. Are un model complex, este absolut trendy atât la noi în țară, cât și în occident și este foarte rezistent.

Acest rucsac silver holografic atrage imediat atenția și te cucerește de la prima atingere.

5 rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri

vezi pret rucsacuri moderne

Rucsac bej din piele ecologică

Lasă-te cucerită de acest rucsac modern și nu vei regreta. Îți va deveni cel mai bun și mai de încredere prieten pentru că este spațios, confortabil de purtat, iar deschiderea se face prin buzunarul din spate.

Bonus: la cumpărarea acestui rucsac bej din piele eco vei primi cadou un breloc pufos.

rucsac bej piele eco

Rucsac negru din piele eco

Acest rucsac șic va da un plus de rafinament ținutelor tale. Îl vei putea purta când mergi la școală, la job, la plimbare, oriunde vei dori să arăți și să te simti trendy.

Și acest rucsac vine la pachet cu un bonus – un ursuleț drăgălaș care să te facă să zâmbești chiar și atunci când ești tristă.

rucsac negru piele eco

pret rucsacuri moderne

Set compus din rucsac gri, poșetuță și portofele

Am lăsat pentru la finalul acestui top 5 rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri un set deosebit, foarte ieftin, select și trendy. În set sunt incluse un rucsac foarte elegant, o poșetuță fină, un portofel micuț și un port-card.

Prețul lor este foarte mic, accesibil oricui. Cu foarte puțini bani vei avea la dispoziție o mulțime de accesorii pe care să le folosești după bunul plac.

5 rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri

rucsacuri moderne

Care dintre aceste 5 rucsacuri moderne de la We Velvet îți place mai mult?

wevelvet.ro

By Vienela

13 thoughts on “5 rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri”

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.