Skip to main content

Femeia simplă în zi de sărbătoare – pagina 67 din jurnal

Astăzi (8 Martie 2015)… m-am trezit la prânz. Dacă e cineva curios, ţin să spun că până la această oră (17, 48) nu am luat micul dejun sau prânzul, dar m-am îndopat de cafele şi ţigări. Ar trebui să mă bucur de sărbătoare astăzi, însă nu reuşesc… Chiar şi să scriu această pagină de jurnal îmi pare greu. Miţi se simte rău şi asta m-a bulversează. Abia aştept să se întoarcă Mihai acasă cu medicamentul pentru pisicuţa mea dragă – între timp i-am dat pastila şi şi-a mai revenit.

Afară… e soare cu dinţi şi un vânt mult prea rece pentru gustul meu.

În grădina… de la un bloc vecin, într-o cutie de carton acoperită cu folie de plastic, o pisică îşi adăposteşte puii abia fătaţi. Se caută un adăpost serios pentru ei.

În casă… am două prosoape udate de Ursula, care tocmai s-a bucurat (nu prea) de o baie.

În bucătărie… nu cred că am ce căuta astăzi. Prefer să comand o pizza şi să joc monopoly sau rentz.

Sunt îmbrăcată cu… pantalon şi tricou de un roşu aprins. :-P

Ce muzică ascult acum… HammerFall, Punish and Enslave.

Ce cărți citesc zilele astea… m-am blocat pe Exerciţiu de echilibru…

Ce mai meșteresc eu… mi-ar plăcea să pregătesc ceva pentru copiii pe care Ioana îi va întâlni în drumul său (gen agende, culori sau mici jucării). Încă nu ştiu dacă voi reuşi, dar visez…

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoaresă trimit copiilor insignele promise.

Am învățat… că viaţa este nu doar despre mine, ci despre tot ceea ce mă face fericită, aici intrând animalele, copiii, florile, oamenii…

Sunt recunoscătoare… bloggerilor care mă susţin.

Mă gândesc… da, chiar mă gândesc… :D

Aștept/sper… cu nerăbdare ziua în care îmi voi pune rucsacul în spate şi voi pleca spre munte.

Un citat/proverb favorit… “Viaţa nu înseamnă să ai în mână cărţi bune, ci, uneori, înseamnă a juca bine având în mână cărţi slabe.” Jack London

O fotografie preferată… Mama…

mama

10 thoughts to “Femeia simplă în zi de sărbătoare – pagina 67 din jurnal”

  1. O seară frumoasă cu spor în tot ce faci şi să-ti realizezi ceea ce ţi-ai propus… Nu uita să mănânci, nu de alta dar mai are lumea (familia, pisicile) nevoie de tine… :)

  2. Eu am primit in dar o raceala asa ca nu sarbatoresc doar m-am relaxat citind si privind ghidusiile baietelului meu. Am vrut sa scriu pe blog despre toate femeile care inseamna ceva pentru mine si ma inspira, dar n-am fost in stare.

  3. De asta te căutară cuvintele mele prin bătătură, nelăsând urmă! S-or pitit pe vreo creangă, de teama mâțelor și clănțăne a frig un „La mulți ani!”

Leave a Reply