Despre Vienela

Aici găsești toate informațiile despre Vienela. Tot ce sunt dispusă să spun în online, desigur. Celor foarte curioși le spun doar atât: citește-mi blogul! Te invit totuși să citești despre dragostea dintre Vienela și soțul ei, ca să înțelegi mai bine cine sunt.

Pot fi contactată la adresa de mail sas.vienela(at)yahoo.com sau direct aici, printr-un comentariu.

O masă de călcat este o placă de surfing care a renunțat la visul ei și și-a luat o slujbă sigură. – e probabil cea mai bună autodescriere pe care mi-o pot face.

Cine este Vienela? O femeie simplă care iubește viața. Visez la ziua când voi avea destui bani pentru a putea sta acasă. Vreau să văd lumea, să îmi mai iau un câine (l-am luat) și să scriu. Să scriu din ce în ce mai mult și mai bine. Până atunci, muncesc ca un robot într-o fabrică din Scoția (O masă de călcat este o placă de surfing care a renunțat la visul ei și și-a luat o slujbă sigură.) alături de soțul și de fiul meu.
În zilele libere mă culcușesc în brațele bărbatului iubit și citesc, ascult muzică, dorm. Îl plimb pe Bruno (mai nou, pe Bruno si Onix). Vizitez locuri interesante. Fac mii de poze. Scriu pe bloguri. Beau cafele. Învăț engleză. Merg la școală. Citesc articole de pe bloguri. Mă autoperfecționez. Visez. Râd. Plâng. Trăiesc.
Alerg după un vis… Sper la o lume mai bună, mai frumoasă, mai curată şi sunt convinsă că fiecare dintre noi îşi poate aduce mica sa contribuţie.

Vienela

Nu uita că mă găsești și pe:

Descrierea veche despre Vienela.

Primul meu ţipăt (doamne, multe au mai urmat…) a răsunat în 1970, într-o zi în care, peste exact 31 de ani, America avea să plângă.
Nefiind pisică, am doar o viaţă pe care o petrec “ca la 20 de ani, fără griji şi fără bani”, împărţind timpul între distracţia alături de soţul şi copilul meu, treburile casnice şi micile (tot mai mari-până la 12 ore pe zi) plăceri personale. Mă relaxează muzica tastelor doar dacă eu sunt compozitorul, ador călătoriile online din blog în blog şi iluzia că am din ce în ce mai mulţi prieteni.
Sunt un cocktail de aroganţă şi încăpăţanare, stins cu inocenţă.

Deviza mea în viaţa este: “Mănâncă şi dormi pentru a trăi, nu trăi pentru a mânca şi a dormi”.

PS: Nu te mulţumi doar cu prefaţa, citeşte toată cartea.

Sau vezi pe youtube canalul meu, ca să afli care îmi sunt protejații. Așa ai să înțelegi mai bine cine e Vienela:

https://www.youtube.com/channel/UCu3fPFJV53FevtSZ2cs20IA

Mă poţi susţine

-comentând acolo unde ai ceva de spus

-cu like sau share pe facebook

-punându-mi linkul blogului în blogroll-ul tău

-așezând micuţul meu banner pe blogul tău

<a href=”https://www.vienela.ro”><img src=”https://vienela.ro/wp-content/uploads/2014/05/avatar.jpeg” alt=”Iubesc Viata” width=”150″ height=”150″ /></a>

Pot fi contactată la adresa de mail sas.vienela(at)yahoo.com sau direct aici, pe pagina Despre Vienela, printr-un comentariu.

Dețin alte două bloguri pe domeniu propriu, vieneland.ro și roundword.com (blog în engleză). 

vienela.ro este un blog generalist cu amprentă personală.

Ofer servicii de content writing de înaltă calitate. Țin întotdeauna cont de cerințele clientului și de specificul site-ul sau. Mă străduiesc să fiu cu fiecare nouă zi mai bună, căci singura soluție e propria evoluție.

servicii de content writing