Zoom Curier, firma transport colete Romania Anglia

As vrea sa spun astazi cateva cuvinte despre compania Zoom Curier, zoomcurier.ro. Dupa cum stiu deja cei care ma urmaresc pe blog de multa vreme, a fost un timp in viata mea in care am cautat cu disperare o firma transport colete Romania Anglia. Pentru cei care sunt mai noi pe aici, voi mentiona pe scurt ca se mutase fiul meu in Anglia, dar plecase de acasa cu doar o geanta de voiaj. Cand si-a dat seama ca vrea sa se stabileasca definitiv in UK, a cerut sa ii trimitem toate lucrurile sale. Apoi am decis sa ne mutam si noi in Scotia, ca sa fim cat mai aproape de el.

Eram complet dezorientati. Nu stiam unde am fi putut cauta o firma de transport colete Romania Anglia, o firma de incredere, care sa duca bagajele noastre si ale fiului nostru rapid si in siguranta pana in UK, si in acelasi timp sa aiba si preturi bune, caci fiecare dintre noi ar fi luat cat mai multe lucruri de acasa. Am intrebat prieteni, am intrebat colegi, am intrebat oameni cvasinecunoscuti. Toata lumea stia ca poti transporta bagaje si colete din Romania in Anglia, dar nimeni nu stia exact incotro sa ne indrume.

Am cautat, fireste, pe internet. Ori aceasta firma nu exista pe atunci, ori pur si simplu google nu a binevoit sa ne scoata in cale site-ul zoomcurier.ro ca sa ne usureze viata. In disperare, caci venise momentul zborului, am ales prima firma care ne-a iesit in cale. A durat cam mult ca bagajele noastre sa ajunga la destinatie, dar a fost totul ok pana la urma. Am reusit sa pierd datele lor de contact, asa ca atunci cand cineva din familie ne-a intrebat despre o firma transport colete Romania Anglia, a trebuit sa cautam iar printre prieteni si apoi pe internet.

De aceasta data am decis sa scriu pe blog, ca sa fiu sigura ca nu mai ratacesc adresa si ca pot gasi in orice moment detalii despre Zoom Curier. Recomand aceasta firma pentru ca una dintre cunostintele mele din UK a folosit-o si a fost multumita. Firma ofera atat transport colete Romania Anglia, cat si ajutor pentru mutari Anglia-Romania si/sau retur. Preturile sunt mai mult decat rezonabile (1,50 lire pe kilogram, atat inside, cat si outside M25).

Echipa Zoom Curier este compusa din oameni seriosi, cu experienta, care ofera flexibilitate, profesionalism si siguranta fiecarui client in parte. Livrarea este rapida, indiferent de marimea pachetului. Firma garanteaza intotdeauna cel mai mic pret de pe piata, lucru cu adevarat demn de luat in seama mai ales atunci cand ai de trimis colete cu greutate mare.

Zoom Curier, firma transport colete Romania Anglia, ofera servicii de inalta calitate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Eu ii invit pe cei interesati sa intre direct pe site-ul zoomcurier.ro, unde vor gasi toate detaliile necesare, ba chiar si sfaturi referitoare la felul in care sa pregatiti pachetele pentru a va asigura ca ele ajung in siguranta la destinatie.

Date de contact:

Zoom Curier – Romania
Program Call Center
Luni – Sambata 08:00-20:00. Duminica INCHIS

Tel: +40 746 078 733
Email: contact@zoomcurier.ro

 

Zoom Curier – Anglia
Program Call Center
Luni – Sambata 08:00-20:00. Duminica INCHIS

Tel: +44 (0) 7860 802 061
Email: contact@zoomcurier.ro