Skip to main content

Ziua în care cititorii pot pune întrebări

Astăzi este ziua în care cititorii pot pune întrebări. Desigur, sunteţi liberi să întrebaţi orice, oricând, însă acum mi-ar plăcea să fie altfel. Aveţi curajul de a intra în joc? Plec la drum fără nici un fel de aşteptări tocmai pentru a mă lăsa surprinsă de cele mai năstruşnice întrebări. Ideea mi-a venit după ce am recitit un articol mai vechi, peste care vă puteţi arunca şi voi un ochi… Nu mă acuzaţi de plagiere. Voi încerca să răspund fiecăruia în parte într-o postare viitoare şi voi premia (încă nu m-am decis dacă virtual sau real) cititorul care îmi va fi adresat cea mai năstruşnică întrebare. 

Vor fi luate în calcul numai întrebările primite în josul acestui articol, la comentarii.

11 thoughts to “Ziua în care cititorii pot pune întrebări”

 1. Te consider o blogger-ita extraordinara, poate chiar numarul 1. Personal, cred ca atuurile nivelului pe care l-ai atins sunt talentul, dorinta si determinarea de a scrie azi mai bine decat ieri si exercitiul.
  Intrebari:
  -Cum ne explici succesul tau?
  -Numele tau e real?

 2. Mizez pe discuția începută ieri și te întreb, (știind la rându-ți că am 6 câini acasă și am avut 9 animăluțe, la un moment dat, socotind pisicile care nu m-au părăsit demult; și totuși lăsând perioadele de început unde îmi formam mâna scriind despre ele, eu mă mulțumesc să scriu câteva rânduri doar pe fb și rar pun ceva pe blog), de ce începi, în ultima vreme, aproape orice articol pornind de la blănoșii tăi. Mi se pare ciudat să ai un advertorial la care ajungi la servicii stomatologice, pornind de la o poveste cu Bruno și întreținerea unui câine, sau la edituri creștine tot cu un astfel de reper. Si incă ceva, când folosești expresia ”fanii mei” vorbești serios? Nu e prea mult pentru un cititor fidel de blog?

  Nădăjduiesc că nu te superi pentru aceste întrebări, dar dacă azi ești așa …oficială, le-am așezat și eu, aici, tot în această formulă. Știu, aștept articolul …cu răspunsuri. Oficial.

  Să ai o zi bună!

 3. Fiind mai nou pe blogul tau , desi te stiu de multa vreme (am mai citit cate ceva scris de tine iar drumurile ni s-au intersectat) imi ipermit o singura itrebate :

  Cum gestionezi sase bloguri + o pagina de FB ? :)

Leave a Reply