Wolcar – componente pentru masina la preturi accesibile

Poate ca femeilor le sclipesc ochii cand vad cuvantul “sale” lipit in vitrinele magazinelor, dar nici barbatii nu sunt mai prejos. Daca femeile cauta in general sa aiba garderoba cat mai completa si pantofii nu sunt niciodata destui, la fel si barbatii cauta sa faca modificari cat mai des la masinile lor. Mereu gasesc cate ceva de modificat si parca abia pleaca de la mecanic si le mai vine o idee.

Chiar daca articolele vestimentare costa destul de mult uneori, piesele pentru masini costa dublu daca nu triplu. Schimbarile acestea constante, chiar daca sunt doar un moft sau daca sunt necesare, pot aduce o gaura in buget si acest lucru nu este chiar placut. Daca vrei totusi sa nu renunti la aceste mici placeri ale vietii si vrei sa ai in continuare grija de masina ta, mai bine apelezi la Wolcar.

Beneficiaza de componente de calitate pentru masina la preturi scazute

Wolcar este un centru de dezmembrari din Craiova. Oamenii cred in general ca piesele obtinute din dezmembrari sunt distruse si inutile. Adevarul este altul si cei de la Wolcar o pot dovedi. Unii aduc masinile la dezmembrat din varii motive, nu doar atunci cand sunt distruse complet.

Mai mult decat atat, fiecare componenta, piesa preluata, este atent verificata de o echipa dedicata si pasionata in acest domeniu, inainte sa fie data spre vanzare. In functie de marca masinii, al modelului si al anului poti vedea piesele disponibile pe care le poti chiar si comanda.

Wolcar – componente pentru masina la preturi accesibile

Wolcar - componente pentru masina la preturi accesibile

Pe parcursul anilor, datorita experientei dobandite, dintr-un centru care se ocupa doar cu dezmembrarea masinilor, acestia au devenit si service autorizat care dispune si de un parc auto. Deci daca vrei sau daca trebuie sa faci o schimbare pentru masina ta trebuie doar sa mergi la sediul lor si gasesti acolo atat piesa de care ai nevoie, cat si de serviciile necesare pentru montarea acesteia.

Acestia primesc si distribuie piese de la anumite marci de masini precum Audi, BMW, Ford, Mercedes, Seat, Skoda si altele. Dotarile tehnice de care dispun le permite lucrul simultan asupra mai multor masini. Poate fi un centru de incredere cand vine vorba de piese necesare pentru masina ta sau chiar subansamble, deoarece le verifica din toate punctele de vedere astfel incat sa beneficiezi de unele dintre cele mai calitative si sigure piese. Acceseaza site-ul lor pentru mai multe informatii cu privire la acest aspect.

Contact:

076.8912.489

wolcar@yahoo.ro