Skip to main content

Vrei anvelope noi?

      Ştie toată lumea că legislaţia impune verificări tehnice periodice obligatorii, dar noi nu trebuie să aşteptăm pentru a verifica starea anvelopelor,  mai ales când ne pregătim de drum lung. În trafic, siguranţa noastră şi a celor din jurul nostru depinde, printre altele, şi de calitatea pneurilor. Anvelopele uzate măresc distanţa de frânare, crescând riscul accidentelor, aşa că verificarea şi schimbarea lor de câte ori este necesar ne aduce un plus de siguranţă. Ideal ar fi să folosim pneuri specifice fiecărui anotimp, iarna anvelope de iarna, iar în rest anvelope de vara, dar dacă nu ne permitem anvelopele all season rămân varianta cea mai comodă.
      A crescut şi numărul de magazine online. Aici găsim explicaţii despre caracteristicile anvelopelor, despre mărcile producătoare, iar preţurile sunt foarte avantajoase. Există şi butonul “aruncă în coş”, care ne uşurează modul de achiziţionare, mai ales că putem plăti şi în rate. Magazinul online vanzarianvelope.com oferă anvelope de calitate ce pot fi achizitionate cu reduceri de 5-50% ,dar şi livrare în maxim 48 de ore prin curierat rapid, care este gratuit la comandarea a 4 anvelope.
      Daca hotărâţi că a sosit momentul schimbării anvelopelor, frânaţi, vă aşteaptă cele mai diversificate oferte.

Comments
 • *ELENA* April 21, 2012 at 9:19 am

  Bună Vienela!
  Interesant,din păcate nu am mașină!
  Un weekend excelent îți doresc!
  Te îmbrățișez!

 • vienela April 21, 2012 at 12:49 pm

  Acum macar esti mai documentata pentru cazul in care vreun prieten se intreaba de unde sa cumpere.Weekend placut si tie,Elena.Te pup.

 • Dan April 21, 2012 at 1:13 pm

  In drumurile mele prin Ardeal am vazut un hotel "Anvelopa"…

 • Rozy BumBushka April 21, 2012 at 1:58 pm

  Bun de stiut pentru cand voi avea masina. 🙂

 • Gabri3lo April 21, 2012 at 3:24 pm

  Superb articolul..
  cand o sa mi iau masina..cat de curand..o sa te contactez..:D a nice day:)

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.