Știu, e viața grea și trebuie să alergi încolo și încoace pentru a te putea descurca. Știu, te întorci de la serviciu obosit/ă și fără chef de nimic. Știu, cărțile sunt scumpe și uneori par să nu folosească la nimic. E doar o impresie greșită! Cititul te face mai deștept! :D Poți încerca să faci un experiment. Intră pe site-ul tpu (toți pentru unu) și citește întrebările puse de copii și adolescenți.

Nu-i așa că deja te simți mai deștept/deșteaptă? Problema este că oricare dintre acei copii ar putea fi chiar al tău. Chiar al tău își pune probabil în acest moment diverse întrebări legate de viață, de corpul omenesc, de lumea înconjurătoare. Dacă tu ești la serviciu sau rătăcești pe internet citind bloguri, cine să îi răspundă copilului?

elefant.ro

Dacă tu nu ai timp sau nu te simți în măsură să îi răspunzi, oferă-i măcar niște cărți. În fiecare dintre ele se ascunde cel putin o lecție, o informație utilă, o trimitere spre altă carte. Fă-i copilului tău acest bine, te rog!

Joi, 7 aprilie 2016, începând de la ora 00:00, poți beneficia de un discount de 50 de lei la cărțile cumpărate de pe site-ul …. Dă clic pe imaginea de mai jos, alege cărțile pe care le dorești, apoi aplică în pagina de comandă codul WOW50. Codul voucherului este valabil doar pe data de 7 aprilie 2016 pentru absolut orice categorie de produse a site-ului.

Update: Oferta respectiva s-a terminat.