Unii trăiesc o viață cu acest scop, să își construiască locuința așa cum își doresc, să aibă o casă pe pământ și un petec de grădină. Căci viața este mai frumoasă când ai parte de intimitate, când ai confort și te simți cozy la tine acasă. Când ai ajuns la această răscruce de drum și trebuie să alegi, preferă casa pe structură din lemn!

Este domeniul în care cei de la Litarh te pot ajuta. În pagina oficială, Litarh.ro, descoperim și proiecte, precum și detalii despre astfel de construcții. Să vedem și de ce sunt preferate casele pe structură din lemn.

Construiește cu gândul la rezistența casei

Nu știm de ce, dar asociem ideea de casă trainică cu betonul. Însă, la fel de rezistent ca acesta este și o casa pe structura din lemn. În plus, față de o casă din beton sau cărămidă, durata de execuție a unui proiect de casă pe structură din lemn este mai scurt. Iar explicația este una simplă: unele procedee sunt eliminate.

Spre exemplu, față de clasicele construcții, nu este necesar de așteptat ca mortarul să se întărească. Mai mult decât atât, pereții caselor pe structură din lemn pot fi imediat montați. Asta pentru că sunt făcuți în fabrică, iar la fața locului pe șantier sunt gata pregătiți de montaj. Acesta este și modul de lucru al celor de la Litarh.

Proiectele de construcție sunt uneori amânate ca dată de finalizare și pot fi mulți factori ce influențează planul. Ca timp de execuție, imaginează-ți spre exemplu că o casă cu structură din lemn, de 100 m² poate fi gata, când o fundație este deja executată, în decurs de o săptămână.

Alte avantaje ale caselor pe structura din lemn

  • Sunt eficiente energetic.

  • Sunt ușoare, fundația trebuie să suporte o greutate mai mică, deci costurile implicate încă de la această fază vor fi mai mici.

  • Mai rezistente la cutremure spre exemplu.

  • Sunt versatile, pot fi oricând combinate și cu alte materiale. Să presupunem existența unei casei din cărămidă, aceasta poate fi extinsă, exploatată pe înălțime cu o construcție de tip etaj, construcție ce poate fi realizată pe structura din lemn.

  • Eco friendly, în sensul în care impactul asupra mediului este unul minim, față de cât de mult poluăm în cazul construcțiilor clasice, din beton.

Cine este Litarh

Litarh proiectează casa dorită, pe structură din lemn, astfel încât să corespundă 100% cu preferințele tale. Constructorul de astfel de case deține și propria fabrică în Valea Moldovei. Atât de multe proiecte finalizate până acum îți pot fi și sursă de inspirație.

Folosirea acestor tipuri de structura, din lemn, presupun construirea caselor mai rapid, simplu și mai eficient. Pe piața internațională, mondială, astfel de construcții sunt alegeri populare și este de înțeles de ce. Nu pune însă pe seama unui trend și nici nu sunt alese doar pentru că sunt accesibile în privința costurilor. Sunt realmente rentabile din punct de vedere energetic și nu numai.

Contact:

office@litarh.ro

0740 086 722

Valea Moldovei, Suceava