Traim intr-o societate de consum. Marile lanturi de magazine se extind, produsele se diversifica, comertul online castiga teren in fata celui traditional. Rafturile magazinelor se golesc cu rapiditate in perioada reducerilor.

Singurul factor decizional pentru multi dintre noi, atunci cand vine vorba despre nebunia cumparaturilor este bugetul.

In functie de buget ne clasificam cheltuielile in extravagante sau lucruri pe care nu ni le permitem si cumparaturile care se incadreaza in buget si sunt in majoritatea cazurilor lucruri de necesitate.

Cu siguranta ca si tu ai o lista de cheltuieli lunare, indispensabile, pe care le scazi din buget iar suma ramasa incerci sa o folosesti cu chibzuinta.

Visezi in secret la o casa mai mare, la o masina mai buna sau la un concediu pe o insula exotica.

Iata ca de acum, visele tale pot deveni realitate cu creditele de la ING, gandite special pentru a satisface orice nevoie a ta:

1. Cu cardul de credit ING iti extinzi si bugetul si aria de cumparaturi pentru ca poti plati orice in 12 rate fara dobanda. Poti imprumuta intre 1.000 de lei si 35.000 de lei in limita a trei salarii lunare nete. Perioada de acordare este de 5 ani si exista posibilitatea de prelungire a cardului de credit pe perioade succesive de 5 ani. Venitul minim net lunar solicitat pentru acest produs este de 1500 de lei.

2. Daca ai nevoie de o suma de bani pentru evenimente importante sau investitii consistente, creditul de nevoi personale a fost special conceput pentru tine. Poti imprumuta pana la 90.000 de lei, pe o perioada de la 1 la 5 ani, cu o dobanda fixa pe toata perioada de creditare. Venitul minim solicitat este de 750 lei.

3. Fie ca ti-ai propus sa-ti intemeiezi o familie, sa nu mai platesti chirie sau vrei sa te muti intr-o casa mai mare, creditul ING Prima Casa te ajuta sa-ti indeplinesti planurile.

Poti obtine o suma maxima de 66.500 euro (valabil pentru locuintele finalizate cu autorizatie de construire eliberata dupa 22.02.2010), cu un avans de min. 5%, pe o perioada maxima de 30 de ani, cu o dobanda de 3,86% pe an daca inchei asigurare de viata de grup emisa de NN Asigurari de Viata sau 3,96% pe an daca nu inchei aceasta asigurare. Venitul minim solicitat pentru acest tip de credit este de 1500 de lei pe aplicatie.

4. O alternativa la creditul ING Prima Casa o reprezinta ING credit Ipotecar, cu care poti imprumuta pana la 900.000 lei, pe o perioada maxima de 35 de ani. Dobanda standard este de 4,86% pe an, insa daca optezi sa inchei o asigurare de viata de grup emisa de NN Asigurari de Viata, poti beneficia de o dobanda mai buna, in valoare de 3,86% pe an.

5. Un alt tip de credit imobiliar, pe care il poti folosi in cazul in care vrei sa iti renovezi sau consolidezi casa sau sa iti cumperi una noua, este ING Credit pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara in lei.

Poti imprumuta maximum 85% din valoarea imobilului ipotecat, in limita a 900.000 de lei, pe o perioada intre 3 si 35 de ani, cu o dobanda de 4,66% pe an, daca inchei si o asigurare de viata de grup, sau 5,66% pe an, fara incheierea acestei asigurari.

6. Daca ai planuri mari si o viziune larga, ING are pentru tine ING Credit de consum cu garantie ipotecara. Cu acest credit poti imprumuta pana la 900.000 de lei, pe o perioada intre 3-5 ani , si o dobanda de 4,66% pe an, daca inchei si o asigurare de viata de grup, sau 5,66% pe an, fara incheierea acestei asigurari. Venitul minim net lunar solicitat este de 1500 de lei pe aplicatie.

7. Daca doresti sa amortizezi situatii neplacute sau pur si simplu vrei sa ai o reserva de bani cand ai nevoie de ei, linia de credit ING Extra’ROL e o solutie rapida si usoara pentru tine.

Poti imprumuta pana la 35.000 de lei, in limita a 3 salarii lunare nete, pe o perioada de maximum 5 ani, cu un venit minim de numai 750 de lei si o dobanda de 11,44% pe an.

Fie ca vrei sa iti cumperi o casa, o masina noua sau ai nevoie rapid de o suma de bani, creditele de la ING te ajuta sa iti duci planurile la bun sfarsit. In cazul creditelor fara garantie ipotecara, daca venitul tau e raportat la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), nu mai trebuie sa prezinti adeverinta de salariu sau cuponul de pensie si poti obtine aceste credite pe loc (exceptie facand situatiile ce pot aparea din motive independente de vointa bancii). In cazul in care esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF, va fi necesar sa prezinti documentele doveditoare ale venitului.