În decurs de nici o săptămână ne-au lăsat fără curent electric de trei ori. O adevărată catastrofă, ar spune orice dependent de calculator. Ce poţi face cu timpul liber atunci când nu stai conectat la internet? ne întrebam unii pe alţii, râzând. Tot râzând am spus şi eu că suntem urmăriţi de ghinion.

În acea clipă mi-a venit ideea de a schimba soarta noastră şi a omenirii prin puterea visului, căci înainte de a rămâne fără curent tocmai văzusem că cineva a ajuns pe blogul meu căutând vise joi spre vineri. Ar fi interesant de urmărit cum ghinionul se preschimbă în noroc doar invocând anumite vise în funcţie de zilele săptămânii, nu? :D

 

Vise de duminică spre luni, pentru ca săptămâna să înceapă în forţă. Forţă am spus? În acest caz aş încerca să visez în noaptea de duminică spre luni munţi (de îngheţată), cărţi (neapărat aşi de treflă) şi şefi zâmbind (ce bine că nu am!).

Sfat: evitaţi visele cu avalanşe (de mesaje pe fb), linii (de plutire) şi flori (de mucigai). 

Vise de luni spre marţi. Fiind recunoscută ca zi plină de ghinioane, puteţi începe prin a visa că spargeţi trei ceasuri (rele).

Sfat: evitaţi să visaţi pisica neagră (mai ales dacă are nouă cozi) şi orice ar putea avea legătură cu numărul 13.

Vise de marţi spre miercuri. Probabil singura noapte din săptămână când omul îşi poate permite să nu viseze nimic. Se recomandă plimbările lungi de seară şi ceaiurile de tei. Orice am face, miercuri rămâne la fel de plictisitoare, de searbădă…

Sfat: dormiţi cu faţa spre geam, ca lumina dimineţii să vă bată în ochi şi să alunge amintirea nopţii. 

Vise de miercuri spre joi. Pentru o viaţă sănătoasă o zi plină de energie sunt ideale visele cu/despre puf de păpădie, curcubeu şi ape line.

Sfat: Evitaţi visele care au legătură cu sportul, mişcarea, munca. Nimeni nu vrea să se trezească gata obosit, nu?

Vise de joi spre vineri. Se bea seara un pahar de vin, se spun bancuri cu strigoi, vampiri şi iele, se adoarme şi se visează de groază. Acest lucru va îndepărta din realitatea de vineri toate relele.

Sfat: Nu îmbrăcaţi pijamale roz cu imprimeuri reprezentând norişori sau iepuraşi.

Vise de vineri spre sâmbătă. Liber la distracţie! Am remarcat că mă trezesc bine dispusă dacă visez că am bani, că înving în lupte, că sunt înconjurată de prieteni, ceea ce vă doresc şi vouă!

Sfat: Pentru asemenea vise este nevoie de o cameră bine încălzită şi aerisită, de trei pisici iubitoare şi de puterea de a alunga seara grijile. 

Vise de sâmbătă spre duminică. Specialiştii recomandă vise pline de culoare, de parfum, de bun gust. Se pot folosi cu succes baghete magice, zâne bune şi Feţi-Frumoşi/Ilene Cosânzene.

Sfat: Evitaţi seara mâncărurile grele, băuturile acidulate şi blogurile neserioase. :D Dacă aţi avut răbdare să ajungeţi până aici, luaţi un burete, ştergeţi din minte toate aberaţiile pe care le-aţi citit, zâmbiţi şi veniţi alături de mine, să visăm nesfârşitul.

luna

Ce vis ciudat avui, dar visuri

Sunt ale somnului făpturi:

A nopţii minte le scorneşte,

Le spun a nopţii negre guri.