Jocul este în toi, glumele destind atmosfera, iar ceaiul parfumat aduce bunădispoziție. Tabinet! Un joc pe care nu l-am mai jucat din copilărie, și care astăzi îmi înseninează ziua. Mi se împart cărți. Le desfac pe rând, încercând să văd ce pot aduna de jos cu ele.Ciudat! Prima carte, cu simbolul brandului miniPRIX,  are pe interior fotografia unei perechi de pantofi cu toc inalt, cu imprimeu pastel și platformă de 2,5 cm. Într-un colț se vede prețul, care mi se pare incredibil: 27,6 lei. Parcă auzisem undeva că la miniPRIX pantofii și hainele costă cât mărțișoarele, dar ceea ce îmi arată această carte de joc pare de domeniul fantasticului.

pantofi cu toc inalt

Ridic încă o carte și am o nouă surpriză. O pereche de sandale elegante din colectia Adam`s, cu interior și exterior din piele ecologică, cu toc de 10 cm, își întinde baretele de un gri liliachiu, parcă făcându-mi din ochi cu prețul imbatabil: 29 de lei, preț de un verde crud, ce atrage precum un magnet. Cum aș putea rezista unei astfel de oferte? Cum aș putea trece nepăsătoare pe lângă un pantof atât de elegant, care mi se oferă aproape gratis?

sandale elegante

Tabinetul își adună în continuare cărțile și fiecare dintre cărți conține noi imagini ale produselor miniPRIX. Observ o pereche de balerini decupati, un produs nou, cu interior și exterior din piele ecologică, finuț și elegant, potrivit atât pentru plimbările de seară, cât și pentru serviciu sau ieșiri în oraș. 19 lei, atât costă acești balerini ce anunță primăvara. Este posibil? Da, cu miniPRIX orice minune este posibilă! Mi-aș putea cumpăra o pereche, ba chiar i-aș putea face cadou și surorii mele o pereche. Am cheltuit mai mulți bani pe mărțișorul oferit în martie.

balerini

Deja anticipez uimirea și bucuria surorii mele, iar acest lucru mă face să zâmbesc fericită. Întind mâna spre cărțile de joc, împinsă de curiozitatea de a vedea ce comori se mai ascund pe site-ul brandului miniPRIX. În acea clipă visul meu ia sfârșit și eu mă trezesc speriată, temându-mă că nimic din ceea ce am văzut nu este adevărat. Intru pe internet, deschid paginile site-ului miniPRIX și mă liniștesc imediat. Chiar dacă jocul de tabinet și cărțile cu pantofi au fost un vis, ceea ce găsesc pe site îmi dovedește că în viață nimic nu este întâmplător.

miniprix-150x150

La miniPRIX, pantofii și hainele costă cât mărțișoarele, prețurile pe care le-am văzut în vis sunt reale, totul este elegant și foarte ieftin, atât de ieftin, încât este mai simplu să cumperi încălțăminte decât să oferi mărțișoare. Pentru ca totul să fie simplificat, aplicațiile miniPRIX App Store și G-Play așteaptă să fie folosite cu încredere.