Despre Teatrul Masca am auzit/citit multe lucruri frumoase, insa pana acum nu mi s-a ivit ocazia de a ma bucura de spectacolele tinerei trupe de actori condusa de actorul si regizorul Mihai Malaimare. Pentru cei mai putin familiarizati cu aceasta minunata lume, trebuie sa mentionez ca Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomima si expresie corporala din Romania.

logo

In pragul aniversarii a 25 de ani de activitate, ploiestenii (si nu numai) sunt invitati la spectacolul Vicleniile lui Scapino, spectacol ce pastreaza intacta povestea marelui Moliere, primind in plus stralucirea data de trupa de actori ce a capatat o reputatie prestigioasa atat in tara, cat si in multele turnee peste hotare: Franta, Germania, Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, USA, Luxemburg, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Turcia, Albania, Macedonia.

Va fi un spectacol pe care il veti iubi pentru ca veti rade cu lacrimi, pentru ca veti fi martorii unor creatii actoricesti splendide, pentru ca intalnirea dumneavoastra cu textul lui Moliere se va petrece intr-un mod cu totul exceptional.
Vicleniile lui Scapino este un regal pe care Masca il ofera cu bucurie publicului sau in debutul stagiunii aniversare cu numarul 25.” ( Mihai Malaimare)

Vicleniile lui Scapino

In data de 6 noiembrie 2014, ora 19, 00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, Teatrul Masca ne va incanta cu una dintre cele mai interesante experiente teatrale ale ultimilor ani, Vicleniile lui Scapino, ale carei ecouri inca mai rasuna.

Pretul unui bilet este de 30 lei/adult si 15 lei pentru elevi/studenti.

BILETE SI REZERVARI LA 0720 349 640 si direct la CASA DE CULTURA A SINDICATELOR.