“Fata mea, cred că a sosit momentul să vorbim despre cosmetice!”. “Da, mamă, ce doreşti să afli?”. Cam aşa păţesc de câte ori stau de vorbă cu prietenele lui Ionuţ sau cu nepoatele mele. Nu mai am nimic nou de spus, ba chiar aflu de la ele tot ce m-ar putea interesa. Aflu în primul rând că nu ar trebui să fumez, că acest viciu îmi va distruge tenul, îl va îmbătrâni prematur şi îl va umple de riduri. Spre bucuria mea, nici una dintre fetele vărului meu nu fumează. Chiar şi printre prietenele lui Ionuţ, puţine sunt cele care pun gura pe ţigare.

Îmi plac zilele în care mi se umple casa de fete tinere şi frumoase. Îşi intind pe masă cosmeticele, se machiază, îşi laudă fardurile abia cumpărate, discută între ele despre creme şi parfumuri, se contrazic în privinţa paşilor care trebuie urmaţi atunci când se aranjează. Îmi bag nasul în toate cutiuţele şi tuburile întinse pe masă, cer detalii despre fiecare produs în parte şi mă joc alături de ele, lăsându-le să mă machieze.

Am remarcat că multe dintre produsele folosite de ele sunt de la Vichy şi mi-am spus în gând că ăsta este un lucru bun. Cam tot ce am încercat de la Vichy mi s-a părut de cea mai bună calitate. Primisem de la o prietenă crema hidratantă de zi pentru ten uscat Vichy Nutrilogie 1, ale cărei rezultate nu au întârziat să apară. Nu îmi mai simţeam faţa uscată şi pielea îmi rămânea catifelată. Chiar şi după ce am terminat-o, tenul meu era la fel de flexibil. Urmează să îmi cumpăr alta.

vichy-nutrilogie-1-crema-de-zi-hidratanta-ten-uscat___2

La fel de bun mi s-a părut şamponul fortifiant împotriva căderii părului Vichy Dercos. Una dintre prietenele lui Ionuţ spune că foloseşte ceva chiar mai bun, un tratament pentru restabilirea densităţii părului, util atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Este vorba despre Vichy Dercos Neogenic, care nu conţine parabeni şi stimulează creşterea firului de păr. Nu m-am încumetat încă să cumpăr, dar voi folosi flaconul pe care mi l-a făcut cadou prietena băiatului meu. Dacă se va dovedi potrivit, cu siguranţă îmi voi comanda şi eu acest tratament.

Pentru ca băieţii care mă citesc să nu mai spună că sunt defavorizaţi, vreau să le amintesc faptul că Laboratoarele Vichy au în permanenţă grijă de clienţi, fie ei bărbaţi sau femei. Nu este suficient să aveţi un aparat bun de bărbierit, mai ales dacă pielea voastră este sensibilă şi se irită uşor. V-aş recomanda spuma pentru bărbierit Vichy Homme Anti-Irritation, despre care ştiu sigur că este potrivită pentru orice bărbat care îşi doreşte să arate bine.

Fiecare anotimp aduce noi probleme pentru ten. Fiecare vârstă aduce noi probleme şi uneori le păstrează pe cele vechi. Puţini sunt cei norocoşi, care nu ştiu ce înseamnă coşurile inestetice sau petele. Stând printre fete tinere, am aflat imediat de lansarea noului produs împotriva coşurilor de la Vichy. Indiferent de vârstă, oamenii se trezesc în cele mai neaşteptate momente cu coşuri, care de multe ori trădează probleme interne. Vichy a scos un produs care tratează coşul deja format, făcându-l să dispară repede şi fără să lase urme. La fel de repede dispar şi petele lăsate pe piele de soarele care arde din ce în ce mai puternic.

Produsul concentrat pentru îngrijirea contra petelor şi a coşurilor Vichy Normaderm Hyaluspot conţine acid hialuronic 1 %, acid salicilic şi LHA. Formează un film invizibil pe suprafaţa pielii, protejând ca un pansament împotriva bacteriilor din exterior. Nu cred că mai este cazul să spun că mâinile şi tenul trebuie să fie perfect curăţate înainte de aplicarea acestei creme. Nu conţine parabeni, nu usucă pielea şi nu lasă urme lucioase. Produsul se aplică de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Am înţeles că în maxim 48 de ore coşurile şi petele vor dispărea fără să lase urme. Substanţele pe care Vichy Normaderm Hyaluspot le conţine vor “arde” suprafaţa pielii, deci trebuie aplicat doar pe porţiunile cu probleme. Pielea se va vindeca prin hidratare. Produsul poate fi găsit în această perioadă la promoţie pe aoro.ro, cu un preţ de lansare de doar 49 lei.

vichy-normaderm-hyaluspot-produs-concentrat-pentru-ingrijire-impotriva-petelor_

 

Aş vrea să vă reamintesc faptul că nici un produs cosmetic nu poate face minuni, dacă nu îl ajutaţi. Igiena este foarte importantă, la fel şi alimentaţia. Profitaţi de primăvară şi de legumele abia apărute! Să aveţi un Paşte luminos!