Vino pe la mine diseară. Jucăm un rentz, mâncăm un pui pregătit la cuptor cu quinoa și ciuperci, bem un suc natural și povestim…“. Un qui- ce??? mi-am întrebat eu prietena, înainte ca ea să termine de lansat invitația. De unde tot scoți cuvinte imposibil de pronunțat? Și cum de reușești să le bagi pe toate în farfurie? am continuat eu tirul întrebărilor, pe jumătate serioasă, pe jumătate amuzată. Stai să vezi: quinoa e o plantă care se cultivă pentru semințele sale comestibile. Eu am cumpărat de la http://www.bioportal.ro/quinoa/, căci găsisem pe internet o rețetă apetisantă și voiam neapărat să o încerc. A ieșit un pui delicios, motiv pentru care vreau să repet experiența alături de tine. Poate în acest fel mai scrii și tu despre viata sanatoasa pe blog, nu doar despre țigări, pisici, visuri și cărți.  Am zâmbit în verde proaspăt și m-am grăbit să accept invitația. Aveam un gând pervers în minte. 

Între un popă de roșu și o mână de levate i-am vorbit prietenei mele despre blogging, despre fascinanta lume virtuală care se deschide ca o floare cu fiecare nou blog descoperit, despre prieteniile care se leagă în online între bloggeri și cititorii lor, despre cum m-am lăsat eu subjugată. Când am ajuns la puiul cu quinoa și ciuperci, prietena mea era aproape convinsă că trebuie să își deschidă un blog pe care să scrie despre viața sănătoasă pe care o duce, despre produsele naturiste pe care le folosește, să împărtășească și cu alții experiențele sale, să posteze rețete și poze cu felurile de mâncare delicioase pe care le prepară. Sămânța a fost sădită și udată bine. Acum nu ne rămâne decât să așteptăm căldura primăverii (a se citi “să găsim puțin timp liber pentru ca prietena mea să își deschidă blogul și să îl aranjeze după propriul gust”) pentru ca dintr-o mică bobiță de idee perversă să răsară o plantă viguroasă, care să îi aducă bucurii și împliniri.

Nu este prima și probabil nici ultima persoană pe care o conving să își facă un blog. E doar prima care va avea un blog nișat pe viață sănătoasă și pe produse naturiste. Cine mai dorește, cine mai poftește?

1_mare_primeal---quinoa-alba-bio--quinoa-real-sans-etui--250g_19187