La terminarea clasei a opta, sora mea a primit cadou zece zile relaxante şi antrenante într-o tabără la munte, lucru pentru care încă o mai invidiez puţin. În prima duminică ne-am urcat în tren şi am mers să o vizităm, să  vedem cum s-a acomodat, cu cine s-a împrietenit şi să respirăm şi noi o mică parte din aerul curat al munţilor. Încă de la poartă am fost întâmpinaţi de copii “ciudaţi”, cum le-am spus eu în prima clipă.

Erau de o veselie molipsitoare, cu sau fără motiv. Acolo era patria râsului debordant!  Descoperiseră o nouă modă şi toţi doreau să tină pasul cu noutatea, aşa că umblau cu suzete în gură, ca bebeluşii. Toată tabăra era plină de adolescenţi cu suzete colorate în gură! După ce a trecut şocul iniţial, mi-am dat seama că era un bun motiv de distracţie şi mi-am dorit ca, măcar pentru o clipă, să mă joc alături de ei. Au trecut anii, m-am maturizat, dar pofta de joacă şi distracţie tot nu mi-a trecut. Încerc să nu iau viaţa prea în serios, ca nici ea să nu fie prea serioasă cu mine.

Sosit de peste mări şi ţări cu surle şi trâmbiţe, întruchiparea pufoasă şi vie a filozofiei “Viaţa mai puţin serioasă-Life less serious”, Chupa Chuck sau simplu, Chuck, aduce o nouă şi amuzantă metodă de a depăşi problemele zilnice, iar mie îmi place de mor ideea de a savura în tihnă o acadea Chupa Chups alături de prieteni. Cum am putea părea serioşi, cum am putea lua lucrurile în serios, având o acadea în gură? Măcar pentru o clipă, am fi iar copii, lipsiţi de griji şi de probleme.

Cine este Chupa Chuck? Este un personaj de o vârstă imatură, cu grupa sanguină B pozitiv, căruia îi plac bungee jumping, mersul la sală, agricultura, călătoriile în timp, toate făcute într-un ritm lent. Se zvoneşte despre Chuck că ar avea un tatuaj cu propria persoană, care se întinde pe toată suprafaţa corpului său. Dacă eşti destul de norocos şi reuşeşti să îl săruţi pe Chuck, vei observa că are acelaşi gust ca şi aroma favorită dintr-o acadea Chupa Chups.

Abia sosit în România, Chuck şi-a dorit să îşi facă intrarea într-un mod inedit, printr-un concurs ce le poate aduce participanţilor 450 de păpuşi mini Chuck, 45 de huse Chupa Chups şi 6 tablete Samsung. Concursul Chupa Chups se desfăşoară până pe data de 14.07.2013, aşă că trebuie să vă grăbiţi, pentru a aduna cât mai multe credite. Tot ce aveţi de făcut este să intraţi pe site-ul chupachups.ro, să vă logaţi cu contul de facebook şi să învârtiţi roata norocoasă a lui Chuck, cea care vă va aduce creditele ce vor fi transformate în cadouri frumoase.

Nu uitaţi să daţi like paginii de facebook, pentru a-l urmări pe Chuck, cel care se ţine mereu de lucruri mai puţin serioase şi de concursuri inedite cu premii frumoase. Baftă!