Un vechi proverb spune “Verba volant, scripta manent”, care înseamnă vorbele zboară, scrisul rămâne. Dacă ai de gând să scrii în online ar fi bine să te controlezi, să nu faci greşeli, să te verifici,  să nu faci absolut nimic din ceea ce ţi-ar putea dăuna imaginii.

Indiferent pe unde te plimbi, cineva este în spatele tău urmărindu-te, verificându-te, aşteptând să greşeşti. Comentând simplu, lăudând un produs, o frază care îţi place, oferi un prilej bun altora să facă rost de un articol pe blog. Verba volant, scripta manent…

Sfatul meu de om prost care comentează pe bloguri proaste este să nu mai comentaţi deloc, eventual să nici nu mai scrieţi nimic, să renunţaţi la bloguri şi să vă apucaţi de tricotat. Sau să vă ştergeţi imediat urmele, ca cei deştepti să nu vă poată găsi.

De ce scriu toate astea? Pentru că un om care nu are nici măcar curajul de a semna cu numele pe care îl poartă în offline m-a atacat din senin, scriind un articol întreg despre faptul că citesc bloguri slabe şi comentez folosind pupincurismul.

Oare ce caută dumnealui pe asemenea bloguri?