Nu trecuse prea mult timp de când descoperisem blogurile. Poate o săptămână… Eram sfâșiată între plăcerea de a citi cât mai multe și dorința de a mă întoarce la vechile obiceiuri. Uneori cedam și reveneam la jocurile mele dragi, cu care mă păcăleam că sunt tot mai iute și mai inteligentă. De cele mai multe ori, reușeam să mă pierd printre bloguri, să citesc întreaga zi, articol după articol, din diverse domenii, scrise de diverși oameni.

Într-una din zile, pe un blog am aflat de Pinterest. De la acea descoperire, mi-am rezervat zilnic măcar o oră pentru acest site plin de poze interesante, care acoperă atât de multe domenii. Obișnuiam să îmi salvez în calculator fotografiile care îmi plăceau mult, ca și pe cele care m-ar fi putut ajuta să îmi schimb câte ceva prin casă. Văzusem că americanii obișnuiesc să păstreze lingurițele de unică folosință și să le găsească diverse alte întrebuințări.

Cum noi nu folosim decât rar așa ceva, într-o zi mi-am propus să îmi cumpăr o pungă întreagă (am impresia că sunt 100 de bucăți în acele pungi) și să îmi fac de lucru. Speram să am timp și chef de meșterit o veioză ananas, care îmi atrăsese atenția. Cumva, acea poză s-a pierdut prin calculator, habar nu am pe unde. Dar zilele trecute, neavând chef de citit bloguri, mi-am spus că aș putea petrece câteva minute pe Pinterest. Nu mai intrasem acolo de mult.

Primul lucru pe care l-am văzut a fost o veioză ananas, alta decât cea pe care o știam eu, chiar mai drăguță, aș spune. Am salvat și această poză. Sper ca într-o zi, când voi fi mai liberă și mai cu chef, să încerc și eu să îmi fac una la fel. Nu pare să necesite cine știe ce îndemânare sau pricepere, din câte observ, așa că tot cheful de meșterit să vină la mine, că de suport, lingurițe și vopsea mă ocup eu. :)

veioza ananas