Părea a fi o StradaIt liniştită, cel puţin la prima vedere. Mărginită de copaci viguroşi ce îşi aplecau crengile peste casele confortabile, păzită parcă de chiar tihna în care era cufundată, privită cu mândrie de fiecare locatar, visată de orice trecător ce îi atinsese vreodată asfaltul, StradaIt se întindea, liniar, de la un capăt la altul al cartierului, ca un adevărat bulevard încărcat de măreţie, un loc în care tehnologia era şi este vedetă. Dar în interior, în interior se dădeau lupte crâncene pentru supremaţie. Dacă străbăteai pe înserat StradaIt, puteai observa cum la fiecare casă începeau să licărească beculeţe colorate, leduri, butoane, ecrane…

logo1

Tot atunci, pe înserat, bandele se adunau în jurul conducătorilor şi porneau atacurile. Nu aveau nici bâte, nici pistoale. Se duelau verbal, încercând să afle care dintre ele este mai potrivită să conducă şi să reprezinte, în calitate de vedetă incontestabilă, tehnologia din StradaIt în renumita cetate Online. Chiar şi pe întuneric se puteau distinge două mari bande rivale: banda televizoare, din care făceau parte mulţi tineri armonios construiţi, bine dezvoltaţi, cu muşchii lucraţi la antrenamente grele şi banda tablete, formată din tineri care nu acordau mare importanţă aspectului masculinizat, ci se axau mai mult pe intelect.

-Noi avem diagonala ecranului uriaşă, imaginile sunt clare şi, oriunde veţi merge în cetate, veţi auzi rostit numele nostru, al vedetelor tehnologiei. Nu uitaţi că ni se mai spune LED TV, adică Lucruri Eligibile Dintotdeauna – Trai (pe) trai (conform dex – viaţă uşoară, lipsită de griji), strigă în beznă banda de televizoare.

medium

-Noi nu avem nevoie de prescurtări sau supranume, pentru că prin definiţie suntem vedete – tablete, Tinere Aparate Belicoase, Laitmotiv (între) Etape, Traversând Epoci, iar numele nostru spune că avem de gând să ne apărăm poziţia şi să nu cedăm în faţa nimănui, nicicând, căci al nostru poate fi viitorul în tehnologie.

medium (1)

În timp ce bandele rivale se ciondăneau, prin noapte s-a apropiat de ele bătrânul de pe StradaIt, un adaptor înţelept.

-Am venit să mediez conflictul, să intermediez conexiunea între cele două bande, televizoare şi tablete. Luaţi aminte la ceea ce am a vă spune:

1. Când doi se ceartă, al treilea câştigă. Nici cu gândul nu gândiţi câte alte laptopuri, aparate foto, imprimante şi videoproiectoare pândesc din umbră, aşteptând un moment potrivit pentru a pune mâna pe putere în StradaIt.

2. Dacă doriţi să aveţi succes, trebuie neapărat să staţi uniţi, să vă sprijiniţi unii pe alţii şi să înţelegeţi că puteţi convieţui în pace vreme de secole. Trebuie să înţelegeţi că pe StradaIt.ro tehnologia, în ansamblu ei, este vedetă. Doar împreună vom reuşi să ne facem remarcaţi în cetate!

3. Am pornit cursa black friday pe StradaIt. Aveţi de gând să mă urmaţi în această campanie sau rămâneţi pe marginea drumului, certându-vă, în timp ce alţii se pregătesc să îşi ducă mesajul în casele oamenilor?

Ruşinate, bandele televizoare şi tablete au plecat capetele, au respirat adânc şi s-au poziţionat la start, deja visând la câştigarea cursei.

Voi v-aţi pregătit de start?