Vdi.ro – cel mai folosit site de antreprenorii romani!

Investitiile in domeniul imobiliar au fost intotdeauna o moneda care nu si-a pierdut voalarea, chiar dimpotriva. Valoarea unui imobil poate sa creasca in timp. Vdi.ro este o platforma dedicata anunturilor imobiliare de toate tipurile si ofera informatii clare si precise celor interesati. Faptul ca site-ul este complet si foarte versatil se datoreaza echipei Softimobiliar CRM. Ca obiectiv principal, site-ul se adreseaza agentiilor imobiliare, dezvoltatorilor imobiliari, persoanelor fizice, bancilor si executorilor, oferind anunturi imobiliare de calitate superioara.

Acum este momentul ca cei care s-au gandit sa investeasca in apartamente de vanzare Ploiesti sau apartamente de vanzare in Timisoara sa faca primul pas. Vdi.ro este o platforma pe care putem naviga usor, cu date corecte despre anunturi, iar contactul cu vanzatorul se poate face foarte usor. Indiferent ca vorbim despre agentii imobiliare sau persoane fizice, platforma vdi.ro este un ajutor binevenit.

Dupa cum probabil stii deja, exista alternative la actiuni si instrumente financiare cu risc ridicat. Si poate primele care ne vin in minte sunt obligatiunile clasice cu rata fixa. Obligatiunile sunt mai putin riscante decat actiunile, deoarece sunt in esenta imprumuturi pe care decizi sa le acorzi unei companii.

Asta inseamna ca in fiecare an vei colecta dobanzile convenite si ca vei primi capitalul inapoi, la o data scadenta, cu exceptia cazului in care compania falimenteaza. Cu toate acestea, problema obligatiunilor este randamentul care, cu ratele dobanzilor la minime istorice, este decisiv scazut: in general, nu te poti astepta sa castigi mai mult de 2-3% pe an, cel putin in ceea ce priveste cele emise de companii sanatoase.

Ce se intampla daca decizi sa investesti in imobiliare? Probabil ar fi o idee excelenta, deoarece pe termen mediu si lung rentabilitatile nu au nimic in plus fata de actiuni si bitcoin, dar riscul este considerabil redus, chiar mai mic decat cel al obligatiunilor cu rata fixa. Motivul este simplu: o proprietate este un obiect tangibil si odata construita, cu siguranta nu se va dizolva in aer. Acesta este motivul pentru care merita: investitiile imobiliare sunt practic singurele care ofera randamente potential ridicate fara a avea riscuri excesive ca contrapondere.

Acum, ca stii ca investitiile imobiliare sunt avantajoase din multe puncte de vedere, nu mai ramane decat eliminarea ultimului obstacol, care din fericire apartine doar trecutului. Pana acum ceva timp, investitiile imobiliare erau rezervate celor care aveau deja o suma mare de bani: proprietatile au un cost ridicat si pentru a convinge bancile sa acorde un credit ipotecar trebuie sa poti oferi garantii solide.

Din fericire, lucrurile stau foarte diferit acum, deoarece acum exista un mod cu totul nou de a participa la operatiuni imobiliare. Exista tot felul de proiecte oferite de banca pentru a da un ajutor antreprenorilor pentru a-si putea derula actiunile. In plus, platforma vdi.ro ofera si categoria de “Unelte” pentru a face un calcul anticipat al cheltuielilor si pentru a obtine alte sfaturi utile.

Investitia in imobiliare sau actiuni este o alegere personala care depinde de situatia ta financiara, de toleranta la risc, de obiective si de stilul tau. Este sigur sa presupunem ca mai multi oameni investesc in bursa, poate pentru ca nu este nevoie de atat de mult timp sau bani pentru a cumpara actiuni. Daca cumperi bunuri imobiliare, va trebui sa economisesti si sa pui la bataie o suma substantiala de bani.

Cand cumperi proprietati imobiliare, dobandesti terenuri fizice sau proprietati. Majoritatea investitorilor imobiliari castiga bani prin colectarea chiriilor (care pot oferi un flux constant de venituri) si prin apreciere, pe masura ce valoarea proprietatii creste.

De asemenea, din moment ce proprietatile imobiliare pot fi valorificate, este posibil sa extinzi bunurile, chiar daca nu iti poti permite sa platesti numerar direct. Vdi.ro este platforma ideala pentru cei care doresc sa faca investitii de viitor!

Vdi.ro - cel mai folosit site de antreprenorii romani!