Vă spuneam eu cândva că sunt mulți oameni care caută pe internet idei pentru a scrie pe blog. Pe unii deja i-a ajutat articolul acela. Alții… încă nu au aflat de existența mea, așa că vă voi ruga să povestiți lumii despre mine și despre dorința mea de a veni în sprijinul celor ce nu au idei pentru blog.

Probabil vă veți întreba de unde am ideile pe care plănuiesc să le vând. Mai tineți minte când vă spuneam că țin în permanență, lângă pat, un caiet pe care îmi notez toate ideile care îmi trec prin cap înainte de a adormi? Ei bine, făcând puțină ordine prin casă, am descoperit că, în timp, am adunat o mulțime de subiecte bune de dezvoltat pe blog, subiecte pe care eu le-am considerat interesante la momentul respectiv, și de care mai târziu nu m-am mai simțit atrasă.

Astăzi m-am decis să le scot la vânzare. Pentru unele veți putea licita, pe altele le voi vinde cu preț fix, din cauză că au fost notate pe caiet doar câteva cuvinte și habar nu am ce gândeam în momentul scrierii lor, deci sunt numai frânturi de idei. Mă bazez pe faptul că imaginația voastră va face restul… Pentru a nu fi acuzată de înșelăciune, ca voi să aveți o asigurare, vă las câteva dintre frânturile de idei pe care le-am notat cândva. Vă veți da seama că merită să licitați și să cumpărați. Doar știți că am o mulțime de idei bune, nu? :)

-într-un balansoar, învelită într-o pelerină sobră…

-petrecere virtuală, în pijamale…

-percepția primară; gânduri în avion…

-mesaje neclare, inscripționate pe ziduri murdare, urât mirositoare…

-relicvele trecutului se ridicau, cerând în gura mare dreptul de a…

După cum vedeți, relicvele trecutului s-au ridicat, cerând să fie sterse de praf și scoase în lumina reflectoarelor. Le fac pe plac… :D