Uşa mea este aproape zidită

Căsuţa mea, pe care întotdeauna am considerat-o destul de spaţioasă, nu ne mai cuprinde pe toţi. În living primesc permanent musafiri, prin dormitoare e plin de tablouri mult prea mari, iar bucătăria mă întâmpină în ultimele zile cu uşa zidită. Da, nici măcar eu nu pot intra uneori în propria casă. Ar fi nevoie de o casă mai mare, dar costă şi, după cum se întâmplă de obicei, când e cu adevărat nevoie, eu nu am bani. Gazdele mi-au mai oferit câte o cămăruţă de la ele, de milă, însă nu pot merge la infinit aşa. Ori fac rost de bani, ori uşa rămâne zidită.

Dacă în perioada următoare nu mă găsiţi acasă, dacă daţi peste un afiş cu eroare 509, să ştiţi că nu am reuşit să deblochez uşa. :)

Desigur, dacă doriţi să mă ajutaţi până învăţ să mă descurc singură, nu vă refuz…

usa zidita

6 thoughts to “Uşa mea este aproape zidită”

 1. Casuta e destul de frumoasa si bine aranjata la exterior. Interiorul si gazduirea depinde de tine. Pentru tablouri mari se gasesc mesteri care sa le finiseze pentru a incapea toate la locul lor. :)

  1. Multumesc frumos!
   Am descoperit cum pot micsora tablourile, insa e nevoie de timp si de rabdare. Sunt la pagina 20 – din 200. :))) Inca 20 de pagini si platesc oricat ar cere la gazduire, numai sa ma scape de chinul asta. :)))

   1. Pentru putin. Incearca sa folosesti poze jpg, sunt mai mici ca dimensiune. Eu le-am transformat din png in jpg cu plugin-ul EWWW Image Optimizer

 2. Frumoasă parabolă (dincolo de tristețea situației…). Nu știu ce gazdă ai, dar eu sunt extrem de mulțumită de costuri și calitate la Romarg.

  1. Multumesc, Zina!
   In general si eu sunt multumita de ai mei (webfactor), insa am observat un tipar: in fiecare an luna octombrie imi aduce aceasta problema… Nu pricep ce se intampla…

Părerea ta e importantă pentru mine