In ultima vreme tot mai multi prefera se pare usile metalice la intrarea in cladiri sau in locuinta. Exista si o explicatie pentru asta, ce se refera la rezistenta acesteia, la design si functionalitate. O usa metalica asigura mai multa protectie, are cele mai putine sanse sa fie sparta de hoti, astfel ca mizand pe aceste caracteristici este de inteles de ce o astfel de preferinta.

Usi metalice intrare regasim la Special Doors, unul din cei mai cunoscuti furnizori ai nisei. Magazinul fizic si online are un stoc generos de usi de unde poti alege ceva potrivit casei tale. Iata si cateva indrumari care sa ajute!

Usa metalica aleasa dupa o atenta analiza

De cele mai multe ori alegeriile le facem in functie de design si buget. Crezi ca este de ajuns? Prefera spre exemplu ca usa metalica sa fie una care izoleaza fonic si termic. Desi unii se vor lauda cu usi care sa asigure acest confort, trebuie sa stii ca in realitate unii se lauda doar cu o garnitura groasa care chipurile ar stopa curentii de aer si ar ajuta la inchiderea ermetica a usii.

Sa iti dai seama ca o usa metalica are o structura rezistenta poti urmari detalii despre materialele folosite. Iar ca un test practic, poti asculta sunetul creat cand bati in usa. Sa nu sune a gol. O usa care izoleaza fonic si termic este cea care intre placile din care este creata are si umplutura de vata minerala spre exemplu.

De verificat de asemenea si ce tipuri de inchidere are usa in cauza. Modelele mai complexe sunt prevazute cu inchidere ascunsa si cu cel putin 2 tipuri de incuietori.

Oferte de la Special Doors

Daca esti in cautare de usi metalice cu un design deosebit atunci in mod sigur iti va fi pe plac ce vei gasi in portofoliul de la Special Doors. Usi cu un design modern, cu finisaje elegante, in nuante dintre cele mai diverse, usile metalice disponibile aici provin de la mari producatori ai nisei. Orice usa achizitionata de aici include toc reglabil, accesoriile necesare pentru montaj, inclusiv butucuri secrete.

Usa de la intrare nu este oricand schimbata. Alege una ce reprezinta intru totul stilul casei. Descopera ofertele de la Special Doors si bucura-te de calitate si de usi atractive ca design.

Contact:

comenzi@specialdoors.ro