Ce tare m-am bucurat ieri aflând că unui nene îi place pisica mea! Știam eu că Ursula e specială! Astăzi descopăr că omul trăiește cu convingerea că e fix pisica lui. Susține că i-a fost furată. Tensiunea mi-a crescut la cote alarmante. Măi nene, chiar nu mă gândisem până acum să apelez la terapia Bowen, însă matale îmi provoci stări de nervozitate vecine cu isteria. După ce soțul meu s-a aruncat în fața mașinii să îi salveze viața când pisica avea mai puțin de o lună, după ce am îngrijit-o și iubit-o atâta vreme, vii matale să îmi spui că e a ta? Fă bine și mută-ți cortul în altă parte, că altfel ajungem să ne certăm în fața lui și nu va fi bine. Caută-te la un psiholog, cere tu ajutor unui terapeut Bowen, adună de pe străzi una dintre miile de pisici flămânde, numai nu mă stresa mai mult decât pot suporta. Ursula este a mea dintotdeauna și aici va rămâne până în ultima ei clipă de viață!

Poate mâine voi pune pe facebook o poză cu faianța din bucătărie. Dacă seamănă cu aia pe care o ai tu în casă ce faci, îmi spui că ți-am furat apartamentul? Ai toate țigle pe casă, nene? Poate mâine mă decid să îmi fac un selfie îmbrăcată cu blugii ăia cu capse. Dacă seamănă cu ai nevestei matale, mă dezbraci pe stradă, că i-am furat? Poate mâine îmi pozez biblioteca pe care am cumpărat-o astă-vară. Dacă îți place cum arată mă tem că ajungi să urli pe facebook că ți-am furat-o. Dar pentru toate problemele există soluții, să știi. Ori te acuz că mă hărțuiești, ori te trimit la psiholog. Vezi că terapia Bowen tratează și hernia de disc, așa că poți încerca să treci pe la mine, să iei în spinare biblioteca, blugii, faianța și pisica. Te asigur că vor râde și curcile de tine.

Acum hai să te lămuresc și ce este cu tehnica Bowen, în caz că nu ai priceput aluzia mea referitoare la acel terapeut Bowen. Terapia Bowen (bowtech) este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente în lume în prezent ; se bazează pe teoria conform căreia, prin relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a se redresa, prin revenirea la echilibru și armonie. Această tehnică de reechilibrare, foarte delicată și deloc invazivă, are meritul de a genera efecte profunde de normalizare funcțională la nivel fizic și psihic. Terapeuta Luiza Predescu are opt ani de experiență și susține că a avut rezultate spectaculoase. Zău, nu vrei să încerci, nene?

cabinet-terapia-bowen-6

cabinet-terapia-bowen-7