Aveam vreo 13 ani cand m-am operat de apendicita. Tin minte ca ma straduiam sa citesc ecusoanele tuturor celor pe care ii intalneam pe holurile spitalului, pentru a-mi da seama daca sunt medici, asistente, infirmiere sau altceva. Pe atunci toti aveau uniforme medicale albe, asa ca erau greu de deosebit. Nu stiu cum este pe la alte spitale, dar la judeteanul nostru de foarte multi ani exista uniforme medicale in diferite culori, astfel incat oricine sa stie daca sta de vorba cu medicul sau cu infirmiera, cu asistenta sau cu brancardierul. Uniforme Medicale si uniforme medicale Tag puteti gasi pe site-ul celor de la Dispo Trading, daca vreti echipamente de protectie cu adevarat bune la preturi de fabrica. Acestea se gasesc in diverse variante, atat dentru femei, cat si pentru barbati, in diverse culori si marimi si pot fi personalizate cu numele firmei sau cu orice altceva doriti. 

Echipamente de protectie a Muncii – Dispotrading. E vorba despre echipamente lucrate sub marca Missena, o marca deja recunoscuta pentru produsele de calitate, adaptate nevoilor clientilor sai. Pana la urma, uniforma medicala, ca orice alt soi de echipamente de protectie, trebuie sa fie racoroasa vara, calduroasa iarna, sa se aseze bine pe corpul omului si sa il poata proteja, iar produsele comercializate de catre Dispo Trading reusesc sa indeplineasca toate aceste cerinte cu brio. Preturile, dupa cum spuneam mai sus, sunt preturi de producator, fara concurenta pe piata de la noi, asa ca aceste uniforme medicale pot fi folosite cu succes si in alte domenii de activitate (saloane de infrumusetare, in industria alimentara etc).

Pe site-ul Dispotrading.ro veti putea gasi halate, bonete, saboti, bluze, pantaloni, combinezoane etc. Va spun sincer ca tare mi-as fi dorit, pe vremea cand baiatul meu era la liceu si facea practica intr-un laborator, sa fi stiut de acest site, caci ne-am dat de ceasul mortii cautand un halat alb si o boneta prin magazine, pe la prieteni si pe la cunostinte. Pana am reusit eu sa ii gasesc unul, trecusera deja doua saptamani in care nu putuse intra in laborator. Cand e vorba despre echipamente de protectie a muncii, nimeni nu se joaca, nu ia in gluma regulamentul.

tex-2t0220011_na