Daca esti in plin proces de redecorare sau de amenajare a casei, Unic Spot este aliatul perfect pentru tine. De aici poti comanda obiecte de mobilier sau chiar obiecte decorative astfel incat sa iti amenajezi casa si curtea, dupa propriul plac. Categoriile de produse te ajuta sa gasesti mult mai usor ceea ce ai nevoie. Astfel poti plasa comanda imediat dupa ce gasesti ceea ce iti place si ce se potriveste cu decorul casei.

Mobila pentru hol

Daca vrei sa schimbi mobila pentru hol sau daca ai nevoie de inca un spatiu de depozitare, poti alege din gama acestora de cuiere si pantofare. Acestia au pantofare simple, la preturi accesibile. Unele modele dispun si de un sezut batant, care faciliteaza incaltarea si descaltarea, precum si depozitarea incaltamintelor.

Daca esti interesat poti opta si pentru un set complet de mobilier, care are atat pantofar, cat si cuier, alaturi de oglinda. Poti alege si un cuier simplu daca dispui de celelalte obiecte de mobilier. Cuierele disponibile au forme si culori diferite, precum si suporturi in numar mai mic sau mai mare.

Mobila pentru birou

Daca amenajezi un birou sau daca vrei sa mai adaugi unul intr-o camera, pentru ca fiecare copil are nevoie de propriul sau spatiu pentru a-si face temele, alege ce ai nevoie de la Unic Spot. Acestia dispun de birouri simple, care au cateva spatii de depozitare, perfecte pentru a aseza cartile si poate un sertar in care pot pune instrumentele de scris.

Alaturi de acestea poti comanda un scaun de birou in care sa stea comod si in care sa se poata misca usor, deoarece dispune de roti. Preturile difera in functie de model. Poti face alegerea in functie de culoare si de materialul din care este confectionat.

Mobila pentru living

Pentru living poti opta pentru o biblioteca in care sa asezi cartile preferate. Poti astfel sa decorezi un perete care poate era gol si oferi un plus stilistic in timp ce este si foarte util. Variantele disponibile pe site au un finisaj antic, ce redau un aspect mai interesant camerei, in special daca sunt si alte obiecte de mobilier de aceeasi nuanta. Poti vedea toate specificatiile pe site, alaturi de produs.

Acceseaza site-ul si alege mobilierul perfect pentru casa ta si plaseaza comanda, astfel incat sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil pentru a finaliza schimbarile dorite.

Contact:

comenzi@unicspot.com.