Eh, nu vă mirați că vorbesc despre Moș Crăciun la fine de ianuarie. Mă aștept din clipă în clipă să apară, să ne aducă alte cadouri, mai ales că am fost cuminți (nu-i asa?) și că iarna abia acum pare să vină pe meleagurile noastre. M-au amuzat ieri două chestii găsite pe facebook și asta m-a făcut să revin pe blog cu un articol despre moșul cel darnic. Spunea cineva că ”americanii au pus monopol până și pe zăpadă”. Să nu ne pară prea rău. Nu cred că ne-am dori să rămânem înzăpeziți, mai ales că la noi vara nu-i ca iarna.

A doua chestie care m-a amuzat a fost statusul Alexandrei: ”Premiul pentru cea mai bună actriță îl primește, în acest an, Iarna, pentru felul în care a interpretat personajul Toamna!”. Într-adevăr, am văzut toți ce toamnă frumoasă am avut în această iarnă. După ce Alina ne-a făcut sâc-sâc, postând imagini cu iarna care venise în orașul ei, după ce am încercat să aflu de ce nu mai ninge, astăzi m-am trezit și am văzut alb în fața ochilor (nu vă mai spun că eram și eu albă ca varul, când am aflat că a fost cutremur în timp ce dormeam). Un strat subțire de zăpadă se așternuse pe acoperișul casei de peste drum. Între timp s-a topit, dar nu contează.

Important este că ne-a trezit speranța că ne vom putea bulgări și că mi-a amintit de unghiile cu căciula lui Moș Crăciun dintr-o poză găsită pe net la sfârșitul lui 2013. Mie mi-au plăcut mult, însa prinsă de prea multe treburi, nu am reușit să urc poza pe blog în timp util, ca doamnele și domnișoarele să se inspire. Oricum, modelul acesta de pictură pe unghii poate fi folosit la orice sfârșit de an, atâta timp cât Moș Crăciun va exista. Nici măcar nu mi se pare prea greu de realizat, cu toate că eu sunt praf la desenat. Vouă cum vi se par unghiile pictate cu căciula lui Moș Crăciun?

unghii mos craciun