Skip to main content

Unde vei fi?

Dacă nu te voi mai găsi într-o zi, unde vei fi? De ce nu m-am gândit să pun această întrebare mai devreme? Poate că aș fi știut unde să te caut pentru a te aduce înapoi. Poate că aș fi stat liniştită, ştiind că aşa ne-a fost scris în stele, să nu rămânem prea mult timp împreună. Mi-aş fi dorit să fiu anunţată totuşi, să nu îmi mai bat capul cu tine şi să nu îţi mai plâng dispariţia neaşteptată şi inexplicabilă. Ţi-a rămas o urmă întipărită pe peretele feisbucian şi aşa am ştiut că nu te visasem, ci chiar fusesei aievea cu câteva ore în urmă. Iar mai târziu, nici urmă de tine pe blogul meu.

Unde se duc când se duc? Articolele de pe bloguri, de ele vorbesc. Am fost şocată văzând că articolul care deja adunase câteva comentarii şi multe vizualizări dispăruse de parcă nu ar fi existat nicicând. L-am căutat pe blog, l-am căutat în drafturi, l-am căutat pe net… Nimic. Dispărut. Volatilizat. Un moment în care am privit neîncrezătoare monitorul. Un alt moment în care am repetat prosteşte: ce naiba se întâmplă? Momentul următor, în care am răscolit pagini, am deranjat drafturi nebăgate în seamă de un an, am întrebat pe fb unde îmi este articolul.

Vorbisem despre iubire şi ucisesem un mit. Nu asta mi-a fost intenţia când am început să scriu, însă mi s-a părut amuzant să termin în acea manieră. Am fost pedepsită pentru asta, îmi spune draga mea Samantha, iar eu promit să nu mai glumesc cu lucrurile serioase. Copii, aflaţi că Moş Nicolae şi Moş Crăciun există, că “dragostea nu trece prin stomac şi chiar dacă ar trece, nu iese pe unde iese mâncarea”-vorbele almei, că iubirea nu trebuie batjocorită. Iubirea este un lucru pur, este o vrajă ce nu trebuie risipită sau luată în râs, un sentiment care nu are nici o legătură cu partea materială a vieţii.

Dacă aţi întâlnit iubirea, nu îi daţi drumul, nu o luaţi în râs, ci întreţineţi focul ei, pentru că de acolo vă vine puterea şi fericirea! Iar dacă aveţi prieteni care vă aduc înapoi articolul pierdut, nu uitaţi să le mulţumiţi, aşa cum fac eu acum cu Sergiu!

 

Comments
 • alma nahe December 10, 2013 at 10:39 am

  Bun! Deci, ţi-ai învăţat lecţia! Am văzut că şi yahoo-ul îţi făcu probleme. Acolo ce mit mai ucisesei? :))

 • Adrian Manea December 10, 2013 at 10:43 am

  Am ademenit-o printre rândurile mele şi uneori îşi face simţită prezenţa! 🙂

 • Radu December 10, 2013 at 11:31 am

  🙂 Iubirea nu trebuie luată-n râs, cum scrii tu, dar este atât de efemeră!
  Cred că vorba aia ” cu dragostea trece prin stomac” vine de la chestia aia cu fluturii, mult vehiculată, altfel nu-mi explic de cei de la Master Chef se ceartă atât de mult! 🙂

 • Diana December 10, 2013 at 1:53 pm

  🙂 Deci nu-mi joaca mintea feste! 🙂 🙂 Stiam ca am scris acolo cateva randuri… M-am gandit ca s-a dus comentariul cine stie unde (se mai intamplase si cu alte ocazii, pe alte bloguri), desi am vazut ca se publicase…! N-am mai scris apoi pentru ca nu se mai legau cuvintele ca in primul comentariu. 🙂

 • mixy December 10, 2013 at 2:18 pm

  Am vazut pe fb ca ti-a disparut articolul si acum vreo 2 ore am crezut ca am patit acelasi lucru. Fix la tine m-am gandit!

 • javra December 10, 2013 at 3:50 pm

  Ţin minte materialul acela şi atunci mi-am spus că erai într-o pasă proastă.
  Dar tot bine era scris. Blogul n-ar trebui să-şi faulteze administratorul. Deci
  trebuie schimbat ceva la el. M-am plâns şi eu că nu pot găsi materialele tale
  mai vechi.

 • Sergiu B. December 10, 2013 at 6:38 pm

  Prezent!
  Ma bucur ca te-am putut ajuta, Vienela! 🙂

  @Alma nahe: Chiar nu a facut nimic atunci. Yahoo-ul mai da rateuri din cand in cand.

 • elly weiss December 19, 2013 at 7:04 pm

  Nu stiu cum ti l-a gasit dar si eu aveam o metoda. Cu cache-ul de la Google 🙂 Imediat se gaseste orice 😉
  L-am si citit putin mai devreme.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.