Skip to main content

Unde vedem meciurile?

După cum probabil ştiţi, stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti a fost reconstruit  anul trecut, devenind astfel unul dintre cele mai moderne din ţară, după Naţional Arena şi Cluj Arena. Nu voi intra în amănunte, le puteţi găsi uşor pe net. Nu voi vorbi nici despre galeria echipei Petrolul, au reuşit să se facă remarcaţi deja în toată ţara.

În teancul de maculatură primit zilele trecute scria şi despre faptul că “Ilie Oană” “va fi acreditat UEFA 4, delegaţia de specialişti răsplătind astfel eforturile administraţiei ploieştene, dar şi recunoscând standardul ridicat al arenei sportive.”

Am găsit o fotografie pe internet care m-a determinat să-mi pun un semn de întrebare. Dacă stadionul nostru a atins asemenea standarde, iar criza ne pune tot mai multe bariere în cale, nu cumva vom ajunge să vedem meciurile ca în fotografia de mai jos?

Tot legat de fotbal: aseară ruşii au terminat cu 4-1 cu Cehia. Să ne bucurăm de fiecare dată când ruşii câştigă:

Meci de fotbal: România-Rusia. Câştigă România.
Românii primesc o telegramă de la ruşi:

“Aţi câştigat. Stop!
Felicitări. Stop!
Petrol. Stop!
Gaze. Stop! “

20 thoughts to “Unde vedem meciurile?”

 1. Nu le am cu fotbalul de nicio culoare, nici nu mă interesează. Nu am răbdare să urmăresc cum fug câțiva bezmetici după o minge … :)
  Dacă puteau să urmărească meciul fără să plătească, de ce să nu profite, nu?
  Finalul e foarte haios. :)

  1. Nu sunt chiar petrolista. Locuiesc in Ploiesti, este normal sa tin cu ei mai mult decat cu altii. Nu stiam de Cluj Arena ca este mai cu mot decat ce avem noi aici.

 2. Parerea mea e ca tu, Florin Morosan, nu le ai cu sportul si de aceea ti se pare ca sunt niste bezmetici care alearga dupa o minge. Daca ai fi cunoscut placerea de a alerga si tu dupa acel balon probabil ca nu ai fi avut blog iar greutatea corpului tau ar fi fost inaltimea in centimetri minus 100 dar… sigur nu esti asa.

  1. Eu nu ma uit deloc. Am fost de doua ori pe stadion, pe vremea cand urmaream cu inca o prietena un fotbalist al Petrolului, vecin cu noi. Bine ca nu ne baga in seama, ca noi de fapt nu stiam ce vrem de la el. :))

 3. Sunt plopista :))) Habarnista :)) Pe dinafara :))
  Mai e ceva care sa exprime faptul ca nu ma pricep la fotbal? :))
  Daca insa aflu ca Romania a castigat macar un meci cu careva, ma bucur, ca orice roman patriot :)

 4. Ce tare telegrama =)) ! Ma crezi ca eu am stat langa Ploiesti (parintii mei inca locuiesc acolo si sper ca in viitorul apropiat sa le fac o vizita ) multi ani si nu am fost si eu pe stadionul Astra ? Am lucrat foarte mult timp in Teleajen si nu mi-am facut timp sa merg si eu la un meci in Ploiesti……Acum nici ca mai am posibilitatea

Leave a Reply