Skip to main content

Unde sunt sponsorii mei?

Am senzaţia că an de an, în fix aceeaşi perioadă, mă apucă un dor nebun de mare. Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă asta, dar ştiu sigur că întotdeauna mă întreb unde sunt sponsorii mei. 😀 Au plecat fără mine pe litoral? M-au abandonat? S-au supărat că am ales să merg întâi la munte? Nu le-a plăcut pălăria mea roşie, împodobită cu un splendid penaj, după cum spune un prieten drag sau vestea că Bruno a rămas acasă, pedepsit, s-a împrăştiat prea repede? Unde sunt sponsorii mei şi de ce nu se grăbesc să îmi ofere transport şi cazare la mare, să mă bucur şi eu de câteva zile însorite?

vienela la munte busteni

Ieri, în gară, am cunoscut o doamnă care pleca pentru 16 zile la Mangalia. Gratis. Sora mea, văzând că m-am înverzit de invidie, mi-a spus: vezi, dacă nu ai nici un handicap? Nici doamna aceea nu părea să aibă. Lasă, că îmi voi găsi sponsori, a venit imediat replica mea, urmată de un hohot de râs. Mă voi bucura de soare, de valuri, de nisip, de aglomeraţie, de gălăgie, de toate nimicurile ce încarcă tarabele din Costineşti, voi face poze şi… apoi mă voi trezi din somn şi voi observa că sunt tot acasă, tot cu dor de mare şi sponsori inexistenţi.

Gata, bucuraţi-vă de răcoarea ce pare să vină din poza de mai jos, daţi share acestui articol şi intraţi pe privat să vă dau datele mele bancare! :)))

poza-pentru-desktop-5-1024x768

Comments
 • Mihaela July 13, 2015 at 10:15 am

  Eu am un handicap si tot nu ma duc la mare pana in septembrie, asa ca te inteleg perfect pentru ca ma uit si eu cu jind la poze cu oameni pe plaja.

  • Vienela July 18, 2015 at 5:43 am

   E greu sa vezi cum altii se distreaza in timp ce tu muncesti… 🙂

 • Dana July 13, 2015 at 10:39 am

  Cred ca e visul multor, foarte multor persoane… 🙂

  • Vienela July 18, 2015 at 5:44 am

   Sunt convinsa! :))) Doar ca nu toti se vaita pe bloguri, ca mine. 😀

 • Radu July 13, 2015 at 11:06 am

  🙂 Îţi pot recomanda un amic din Costineşti care îmi datorează un favor. Are o vilă pentru cazare. 🙂

  • Vienela July 18, 2015 at 5:44 am

   Avem si noi un prieten care are o vila in Costinesti, dar nu vrem sa ne facem obligatii. Merci frumos! 🙂

 • Zina July 14, 2015 at 7:21 am

  Vienela, de ce nu te interesezi de costul cazării la sanatoriul de la Mangalia ? Nu trebuie să ai un handicap ca să obții cazare acolo. E și în regim hotelier, dar cu niște prețuri mult mai mici decât la hoteluri. Anul trecut am trecut pe acolo și am făcut o fotografie cu prețurile pentru turiștii pe cont propriu. O voi căuta și te voi informa.
  Numai bine !

  • Vienela July 18, 2015 at 5:46 am

   Zina, peste cateva zile pleaca nepotul meu la mare, la Costinesti. A gasit cazare extrem de ieftina, insa oricat de ieftin ar fi, tot e nevoie de bani, iar eu chiar nu ii am. Nici macar de drum… :)))

 • ex-silentio July 14, 2015 at 6:25 pm

  Eu la mare ma plictisesc așa de tare încât după două zile as pleca acasă pe jos. Nu știu cum pot sta unii cu saptamanile, eu trebuie sa ma plimb, sa vizitez, sa descopăr locuri interesante… La mare în afară de apă și plajă… nu știu ce as putea face. Doar doua lucruri ma încântă, sa fotografiez valurile și răsăritul. 🙂

  • Vienela July 18, 2015 at 5:47 am

   Si eu ma plictisesc repede la mare. Mult mai mult imi place muntele, insa in miezul verii intotdeauna ma apuca un dor de mirosul marii, ca simt cum ma ia cu lesin…

 • Bianca Badea July 14, 2015 at 6:45 pm

  Las’, ca-i faina si o piscina prin Bucuresti:)) eu cu astea ma amagesc.

  • Vienela July 18, 2015 at 5:47 am

   Ha, ha! :))) La piscina nu imi place. Cred ca prefer o garla… :)))

 • TIPSYNEL July 15, 2015 at 12:37 am

  Cu riscul de a ma mai “praji” o data, am sa merg in august! Sunt in cautare de prieteni ce ofera cazare (ca sa vad cand au camere libere). Cand o sa am certitudini, o sa-ti comunic si tie, ce stiu sigur e ca sunt de gasca (prietenii) si nu te jupoaie ca hotelierii!

  • Vienela July 18, 2015 at 5:50 am

   Multumesc frumos pentru intentie! Dupa cum spuneam mai sus, trebuie sa gasesc destui sponsori pentru a acoperi toate cheltuielile, ca suntem faliti in acest moment. Abia ne-am cumparat masina de spalat si ne pregatim pentru o nunta de la care chiar nu putem lipsi. Suntem blocati, nu putem nici drumul sa il platim… :)))

 • […] de făcut. Este adevărat, nu avem niciodată destui bani și tot nu am reușit (încă) să aflu unde sunt sponsorii mei. Ne-am cumpărat gresie și stăm cu ea pachete-pachete pe hol, căci nu ne-au mai rămas bani și […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.