Skip to main content

Unde să petrecem Paştele?

      Aveam de gând să încep prin a da câteva explicaţii legate de sărbătoarea pascală, aşa cum e moda pe alte bloguri, mai ales că  am văzut cum oameni din judeţul meu nu erau în stare să spună ce sărbătorim de Paşte. Dar apoi mi-am dat seama că acei oameni nu vor citi probabil niciodată un blog.
      În anii trecuţi pregăteam multe, multe feluri de mâncare, prăjituri cu nemiluita(inclusiv placinta cu mere), pierdeam două zile în bucătărie făcând pe Bubulina-gospodina, ca după alte două zile să încep să arunc din ele, că ai mei tare mai sunt pretenţioşi…, nu mănâncă mâncare care a stat mai mult de două zile la frigider.
      Petreceam ziua de Paste acasă, cu familia, fără să facem nimic deosebit. Mâncam o salata de boeuf, o friptură, beam un pahar de vin, ciocneam un ou şi ne uitam la televizor. În a doua zi de Paşte mergeam la mama mea, la un grătar şi cam ăla era miniconcediul.
      Doar anul trecut am schimbat puţin programul. În a doua zi am fost pe munte(locul unde vă spuneam că mă simt cel mai bine), am ajuns la cota 1000, la graniţa dintre Prahova şi Dâmboviţa, într-un loc uitat de lume. Acolo nu e decât un soi de hotel
                       si o foarte mică mănăstire.                  Manastirea Inaltarea Domnului, Cota 1000
      Pentru anul ăsta(adică peste câteva zile) nu avem nimic programat, dar nici acasă nu aş mai vrea să stăm. Unde să mergem?

Comments
 • florentin.draganescu April 10, 2012 at 5:08 pm

  Sfatul meu :"Acolo nu e decat un soi de hotel si o foarte mica manastire."

 • Zdwuby April 10, 2012 at 5:45 pm

  Poti incerca si anul acesta tot la munte:p…mie imi place sa stau acasa de Paste…merg la slujba de inviere sambata seara si ma intorc duminica dimineata…somnic si dupa ma apuc sa imputinez mancarea si prajiturile facute de mama:))

 • Mistocareala April 10, 2012 at 6:57 pm

  abea astept pastele :X:X … inca nu stiu unde ma duc , dar prima data am meci la fotbal dupa show .. nu stiu nici eu sigur =))):))

 • Alex April 10, 2012 at 10:19 pm

  Oriunde ar fi, alături de cei dragi bucuria Paştelui este deosebită! Îţi doresc un Paşte luminos!

 • *ELENA* April 11, 2012 at 4:13 am

  Bună Vienela!
  Mulțumesc de vizită și semnul lăsat
  la mine pe blog!
  Îți doresc o zi frumoasă!
  Cu mare drag te îmbrățișez și te mai aștept!

  P.S.Sărbători Fericite!

 • Radu April 11, 2012 at 9:43 am

  Cel mai bine ar fi sa te duci unde te indeamna inima 🙂

 • vienela April 13, 2012 at 11:37 am

  Va multumesc tuturor si va doresc sa aveti un Paste de poveste. Inca nu stim ce vom face, probabil vom decide duminica dimineata, in functie de vreme.

 • vienela April 17, 2012 at 8:22 pm

  A decis starea sanatatii mele pentru mine.Am petrecut Pastele cu febra in pat. :))

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.