Am remarcat că rubrica de sâmbătă dimineaţa, Happy Weekend, nu este la mare căutare printre cei care îmi vizitează blogul. Însă pentru mine este un  moment de relaxare, este ziua în care “mă joc” şi mă întâlnesc cu ceilalţi participanţi. În concluzie, cu scuzele de rigoare pentru cei pe care jocul îi plictiseşte, voi continua să iau parte activ şi să mă destind la happy weekend.

Nu ştii unde să mai piteşti banii şi alte valori? Oriunde le-ai ascunde, cineva le găseşte? De astăzi, economiile tale vor fi în siguranţă, dacă te vei folosi de o priză falsă, cum este cea din imaginea de mai jos:

 

Acum, serios vorbind, banii se ascund cat mai la vedere, in locuri in care nimeni nu s-ar astepta sa ii gaseasca. De exemplu, cand eram copil, mama pitea bani in teava de pvc cu care vanturam varza murata.  Baiatul unei prietene isi ascundea banii in ghidonul bicicletei.

Iubeşti armele de foc, deşi eşti un pacifist convins? Pistoalele te atrag, dar nu vrei să răneşti nici măcar ţintele din poligon? Ţi se oferă ocazia de a trage zilnic cu pistolul, fără ca sentimentele de care te laşi călăuzit să îţi fie ultragiate. Trebuie doar să faci rost de un pistol cheie.

 

 

Sunteţi curioşi să aflaţi ce se întâmplă când pisica nu-i acasă? Reporterii noştri au instalat o cameră ascunsă în bucătărie, pentru a vedea cine sapă tunele în pâinea noastră cea de toate zilele. Haideţi să vedem cum au surprins şoricelul în pâine.

 

 

 A venit toamna, cu cortegiul ei de frunze uscate, ploi abundente şi frig pătrunzător. Mulţi dintre noi stau la gura sobei (şemineului), ascultând cum trosnesc lemnele, bucurându-se de liniştea casei. Doar bietul căţeluş a rămas pe afară, cu umbrela stricată. Prin perdeaua de apă care pica neîncetat din cer, l-am zărit pentru o clipă. Mutrişoara lui spune clar că ar avea nevoie de puţin ajutor din partea noastră.

 

 

Unii suferă în ploaie, singuri şi neputincioşi, alţii se bucură de frumuseţea apelor, de jocuri noi, de prietenie şi solidaritate. În timpul ultimelor inundaţii, pe bulevard au fost văzuţi doi câini în barcă, participând la un fel de hochei în apă.

 

Câţi dintre voi reuşesc să facă sfoara? Sinceră să fiu, nici în copilărie nu am reuşit să mă descurc la fel de bine precum căţeluşul care a luat anul acesta locul I la campionatul mondial de gimnastică. Nu ştiţi despre cine vorbesc? Priviţi aici:

 

Pentru că aţi avut răbdare să mă însoţiţi pe tot parcursul acestei ediţii, vreau să vă recompensez. Ofer un premiu substanţial şi inedit: o plimbare cu schiurile în parcul de la marginea oraşului.

 

 

Tot ce aveţi de făcut pentru a participa la concurs este să studiaţi cu atenţie imaginea de mai jos şi să îmi spuneţi ce anume l-a determinat pe Mărgineanu să cânte: “dă-te bă că cade copacul…”

 

sursa poze

Ediţia cu numărul 32 a jocului Happy Weekend, găzduit de Elly, a luat sfârşit. Vă doresc să aveţi un sfârşit de săptămână călduros şi plin de bucurii!