Update. Pentru ca nu e zi ca oamenii sa nu ajunga pe blogul meu intreband “unde traiesc dinozaurii“, vreau sa le fie foarte clar tuturor: dinozaurii nu mai traiesc, au murit toti acum 65 de milioane de ani. “Nu se cunoaște nici cauza dispariției dinozaurilor. Există câteva presupuse cauze: o schimbare bruscă a climei Pamantului, o epidemie devastatoare, lupta pentru existență cu mamiferele care tocmai își făcuseră apariția, o erupție vulcanică de mari proporții, un meteorit care a lovit Terra… Însă, la o analiză atentă, nici una dintre aceste teorii nu lămurește pe deplin misterul. Nu se poate explica de ce au dispărut dinozaurii, în timp ce alte animale, contemporane lor (rechini, broaște țestoase, crocodili) au supraviețuit. Așa că dispariția acestor animale care au stăpânit cândva planeta noastră rămâne în continuare o enigmă.” – sursa Dinozaur – Wikipedia

V-ati intrebat vreodata unde gasim dinozauri? Daca nu, atunci sunteti cat se poate de ok. Când nu ai nici o idee de postare, dar ai un pic de timp liber, soluţia este să faci o plimbare cu troleibuzul, care este o sursă inepuizabilă de informaţii şi aberaţii. Indiferent la ce oră circuli, indiferent în ce direcţie, nu ai cum să ratezi discuţiile telefonice cu sonor maxim sau pe cele dintre călători.

Afli fără să vrei care mai sunt preţurile produselor din piaţă, afli că doamna cu bluziţă albastră trebuie să cumpere pâine după ce coboară, că tânărul cu ghiozdan albastru are probleme cu şeful – care este un mârlan.

Nu vreau să râd de nimeni (deşi uneori este imposibil), nici să fac pe deşteapta (nu sunt perfectă, nu le ştiu pe toate), dar dacă eşti la fel de norocos ca şi mine auzi dialoguri absolut surprinzătoare, cum a fost cel de ieri între trei tinere femei şi care m-a lăsat mască:

-Fată, unde naiba trăiesc dinozaurii ăia? întreabă cea subţirică.

-În Africa şi la grădina zoologică, răspunde doamna brunetă.

-Taci, fată, că la grădina zoologică am fost eu şi nu am văzut nici un dinozaur, veni răspunsul prompt al celei de a treia.

Din păcate pentru mine, au coborât destul de repede şi nu am avut şansa de a afla şi alte noutăţi.

PS: Poate sunteţi curioşi să aflaţi şi care este cel mai citit blog din Prahova.