Ştiu, cuptoarele incorporate nu reprezintă cel mai interesant subiect de discuţie pe internet, dar eu tot vă rog să vă aruncaţi un ochi pe articolul meu şi să lăsaţi un semn al trecerii voastre, pentru că la această probă din cadrul competiţiei SuperBlog se va ţine cont şi de comentarii.  Fie că vă va fi poftă de iepurele meu gătit cu usturoi şi vin, fie că vă este dor de ceva mâncare tradiţională mâncată în copilărie, fie că vă doriţi şi voi un cuptor deştept, care să se spele singur, fie că vă va atrage atenţia asocierea mea cu genialitatea lui Leonardo da Vinci, sper să găsiţi ceva cu care să îmi veniţi în ajutor. :)

 

“Criterii de jurizare:

  • Continutul trebuie sa fie relevant si la obiect; sa respecte cerintele propuse (inclusiv cele tehnice!)
  • O perspectiva originala asupra “gustului copilariei” si asupra “gustului tehnologiei” pentru a marca diferenta dintre cele 2 perioade
  • impactul articolului in randul cititorilor si fanilor blogului – comentarii, aprecieri, distribuiri.”

Din păcate, acest concurs îmi răpeşte mult timp şi mai toată energia, aşa că nu promit nimic, dar voi încerca să trec pe la voi cât mai curând, imediat ce termin de scris articolul pentru următoarea probă şi mult mai des când se va termina competiţia. :)

Vă mulţumesc şi vă rămân îndatorată!