Skip to main content

Un permanent foc de artificii

 

Ne cunoşteam de mult, dar nu însemnam nimic unul pentru celălalt. Fiecare avea viaţa lui, fiecare avea pasiunile lui, fiecare îşi vedea de drumul lui. 

Acum 6 ani, când ne-am împrietenit cu adevărat, eram convinsă că nu ar putea ieşi nimic bun dintr-o relaţie cu tine. Nu ne lega mare lucru, nu aveam pasiuni comune, nu păream deloc potriviţi, deşi ne înţelegeam cât se poate de bine.

Nici o clipă nu mi-am imaginat pe atunci că ai putea deveni parte din mine, că mi-ai putea oferi tot ce îşi poate dori o femeie, că mi-ai putea transforma viaţa, făcând-o atât de senină şi frumoasă.

M-ai învăţat să iubesc, când nu mai credeam în iubire, m-ai învăţat să îmi contopesc sufletul cu al tău, când eram convinsă că nu aş mai putea s-o fac, m-ai făcut să mă redescopăr, când credeam că mă cunosc foarte bine.

Mi-ai transformat viaţa într-un permanent foc de artificii, mi-ai oferit nenumărate clipe de fericire, m-ai făcut să redevin fetiţa inocentă de altădată.

Cu firea ta veselă, cu zâmbetul şăgalnic, cu pasiunea ta nebună, mi-ai şters cuta dintre sprâncene, m-ai învăţat pas cu pas să mă iubesc şi să te iubesc. M-ai învăţat să nu îmi pese de nimeni şi de nimic în afară de iubirea dintre noi şi de grija pentru copil.

 

Ai transformat fiecare zi într-o sărbătoare a iubirii, mereu înflăcărat, mereu pătimaş, mereu generos.

Mi-ai compus poezii de dragoste, mi-ai consumat rujurile scriind pe toate oglinzile cât de mult mă iubeşti, m-ai sprijinit de câte ori mă clătinam, m-ai încurajat până şi cu blogul, deşi lipsa unui salariu în casă se cunoaşte tot mai clar.

 

 

Mi-ai frânt inima şi mi-ai luat minţile când am crezut că te voi pierde, mi-ai redat bucuria de a trăi când s-a dovedit că nu aveai nimic. Alături de tine am trecut cu un an în urmă prin toate emoţiile posibile, de la agonie la extaz.

Pentru toate astea îţi mulţumesc! Îţi multumesc pentru că ai apărut în viaţa mea şi nu ai vrut să mai pleci, îţi mulţumesc pentru ceea ce eşti, îţi mulţumesc pentru ceea ce îmi dăruieşti! Îţi mulţumesc şi astăzi, de ziua ta!

TE IUBESC!!!

 

LA MULŢI ANI, IUBITUL MEU DULCE!!!

 

50 thoughts to “Un permanent foc de artificii”

 1. Asa relatie sa tot aveti muuult timp:) La multi ani lui , sa fie fericit, iubit doar de tine si el sa te iubeasca doar pe tine si sa fiti fericiti impreuna:) La multi ani:)

 2. La multi ani sotului tau drag! La multi ani tie si tuturor celor care iti sunt dragi!
  Impresionante aceste randuri ale tale, ganduri de iubire pentru una dintre persoanele dragi!
  Ma emotioneaza oamenii care se iubesc! O viata de Iubire sa aveti! De cat mai putine zile cenusii sa aveti parte!
  Evit sa imi imaginez prin ce ati trecut cand doctorii visau cai verzi pe pereti despre ce diagnostic sa scrie iubitului tau sot! Si il admir ca a avut puterea – curajul! – sa refuze o operatie inutila care v-ar fi distrus, poate, familia.
  Fie sa aveti parte de zile fericite multe-multe-multe! Sa va iubiti si sa fiti sanatosi si veseli!

  Viata fericita, Vienela, alaturi de toti cei dragi!
  Cu drag,

  1. Iti multumim din suflet, Diana!
   Viata lunga si fericita iti doresc, alaturi de familia ta!
   Nu, nici nu ai cum sa iti imaginezi, daca nu treci prin asa ceva. Sper sa nu ajungi niciodata sa simti ceea ce am simtit noi, ceea ce simt toti cei ce ajung acolo.
   Multumesc inca o data!

 3. La mulți ani iubitului tău dulce! :)
  Să-i transmiți, te rog, că-mi e tare drag de el pentru că te face atât de fericită și împlinită! Să aveți parte de-o viață lungă și frumoasă împreună!

Leave a Reply