Ne cunoşteam de mult, dar nu însemnam nimic unul pentru celălalt. Fiecare avea viaţa lui, fiecare avea pasiunile lui, fiecare îşi vedea de drumul lui. 

Acum 6 ani, când ne-am împrietenit cu adevărat, eram convinsă că nu ar putea ieşi nimic bun dintr-o relaţie cu tine. Nu ne lega mare lucru, nu aveam pasiuni comune, nu păream deloc potriviţi, deşi ne înţelegeam cât se poate de bine.

Nici o clipă nu mi-am imaginat pe atunci că ai putea deveni parte din mine, că mi-ai putea oferi tot ce îşi poate dori o femeie, că mi-ai putea transforma viaţa, făcând-o atât de senină şi frumoasă.

M-ai învăţat să iubesc, când nu mai credeam în iubire, m-ai învăţat să îmi contopesc sufletul cu al tău, când eram convinsă că nu aş mai putea s-o fac, m-ai făcut să mă redescopăr, când credeam că mă cunosc foarte bine.

Mi-ai transformat viaţa într-un permanent foc de artificii, mi-ai oferit nenumărate clipe de fericire, m-ai făcut să redevin fetiţa inocentă de altădată.

Cu firea ta veselă, cu zâmbetul şăgalnic, cu pasiunea ta nebună, mi-ai şters cuta dintre sprâncene, m-ai învăţat pas cu pas să mă iubesc şi să te iubesc. M-ai învăţat să nu îmi pese de nimeni şi de nimic în afară de iubirea dintre noi şi de grija pentru copil.

 

Ai transformat fiecare zi într-o sărbătoare a iubirii, mereu înflăcărat, mereu pătimaş, mereu generos.

Mi-ai compus poezii de dragoste, mi-ai consumat rujurile scriind pe toate oglinzile cât de mult mă iubeşti, m-ai sprijinit de câte ori mă clătinam, m-ai încurajat până şi cu blogul, deşi lipsa unui salariu în casă se cunoaşte tot mai clar.

 

 

Mi-ai frânt inima şi mi-ai luat minţile când am crezut că te voi pierde, mi-ai redat bucuria de a trăi când s-a dovedit că nu aveai nimic. Alături de tine am trecut cu un an în urmă prin toate emoţiile posibile, de la agonie la extaz.

Pentru toate astea îţi mulţumesc! Îţi multumesc pentru că ai apărut în viaţa mea şi nu ai vrut să mai pleci, îţi mulţumesc pentru ceea ce eşti, îţi mulţumesc pentru ceea ce îmi dăruieşti! Îţi mulţumesc şi astăzi, de ziua ta!

TE IUBESC!!!

 

LA MULŢI ANI, IUBITUL MEU DULCE!!!