Un cowboy bătrân intră într-un bar şi comandă o cafea. Lângă el se aşează o tânără, care cere, la rându-i, o cafea, apoi se întoarce către el şi-l întreabă:
– Eşti un cowboy adevărat?
El îi răspunde:
– Mi-am petrecut toată viaţa îmblânzind taurii, mergând cu cirezile, concurând la rodeo, reparând ţarcurile, ajutând la naşterea viţeilor, descărcând fânul în iesle, făcând curăţenie în grajduri şi hrănindu-mi câinii de pază, aşa că, da, cred că sunt un cowboy adevărat. La care fata răspunde:
– Eu sunt lesbiană. Îmi petrec toata ziua gândindu-mă la femei. De când mă scol, dimineaţa, mă gândesc numai la femei. Când fac duş, mă gândesc la femei. Când mă uit la TV, mă gândesc la femei. Ba mă gândesc la femei chiar şi când mănânc. Se pare că totul mă face să mă gândesc la femei.
Cei doi îşi beau cafeaua în tăcere…
După o vreme, de cealaltă parte a bătrânului cowboy se aşază un bărbat, care-l întreabă:
– Eşti un cowboy adevărat?
La care cowboy-ul răspunde:
– Aşa am crezut dintotdeauna, dar tocmai am descoperit că sunt lesbiană.
Rareori se intampla sa postez bancuri pe blog, insa acesta m-a distrat intr-o zi in care totul parea cenusiu, asa ca vreau sa mi-l pot reaminti usor peste ani, daca voi mai avea nevoie, desi eu sper sa urmeze doar zile senine. Sper sa va distreze si pe voi si sa va insenineze ziua.

By Vienela

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.