Skip to main content

Un cățel minunat!

Cum să nu îi iubești pe cei care te iubesc? Cum să nu îți scoți pălăria (chiar și când nu obișnuiești să porți un asemenea accesoriu vestimentar) în fața celor care te apără atunci când e nevoie? Eu, Bruno, sunt câinele care știe să aprecieze fiecare gest frumos și dezinteresat. Pe această cale vreau să îi mulțumesc astăzi Soranei, căci mi-a adus un mare zâmbet pe mutrița somnoroasă de cățel răsfățat. Ia priviți la comentariul prin care o certa pe mami că m-a făcut “drăcușor împielițat”:

“.ia te rog sa nu il faci pe Bruno dracusor impielitat…i-am citit povestile…si e un catel minunat!!!…si destept si recunoscator…si frumos…asa cum orice proprietar poate doar visa la un catel! uite…si ca sa iti dovedesc ca asta cred eu despre Bruno…na…mi s-au lipit degetele pe tastatura telefonului (de frig…ca sunt afara)….numai ca sa ii iau apararea!!!!”

Te iubesc, Sorana! 

caine-frumos-somnoros

Comments
 • Diana December 5, 2016 at 3:13 pm

  Ce mutrişoară poate să aibă!!! 🙂 E mortal! Greu să te superi pe el. 🙂
  Mi se pare mie sau are boticul tocit… de la pupături? 🙂
  Să fie sănătos şi să trăiască mulţi-mulţi ani!

  • Vienela January 24, 2017 at 2:01 pm

   Nu doar tocit, ci si albit! :)))
   Multumim din suflet!

 • […] uluitor de frumoasă, pe care nu o voi uita prea ușor. Încă de la prima oră mi s-a spus că am un cățel minunat, lucru pe care eu deja îl știam, dar care nu avea cum să mă lase rece. A urmat apoi o discuție […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.