Pe blogul meu ajung persoane care caută răspunsul la întrebări ciudate sau mai puţin ciudate. Unii îl găsesc, alţii nu. Dar eu, eu pe ce blog ar trebui să caut răspunsul la întrebarea care mă frământă acum?  Este posibil să fii dependent de cafea şi tocmai când te trezeşti la ora 4 dimineaţa să descoperi că nu ai cafea în casă? Mare bucurie pe capul meu la început de weekend!

 

happy_weekend-2824

 

Nu ne place să ronţăim seminţe de floarea soarelui sau de dovleac. Este de prost gust. Dar ce ne împiedică să facem din ele o minge de fotbal demnă de admiraţie?

 

minge

 

Atunci când nu este Inuyasha, VDC sau Killozaur (nu sunt sigură că aşa îl scrie), Ionuţ al meu îşi spune Johnny în jocurile pe care le joacă online. Credeţi că ar fi potrivit pentru el melcul din imaginea următoare, pe post de mascotă?

 

happy w melc

 

Avem în viaţă momente în care încurajarea primită de la un prieten ne poate schimba destinul, uneori în bine, alteori…

 

oul pt prajitura

 

Învăţăm de mici că roadele pomilor fructiferi sunt benefice organismului uman. Câţi părinţi îşi amintesc faptul că nu doar fructele dulci şi zemoase sunt importante, ci şi fructele cunoaşterii, cele care ne menţin spiritul tânăr? V-ar plăcea să aveţi în curte un asemenea copac?

 

pomul cunoasterii

 

Slăbiciunea bărbatului este femeia. Femeia îl poate ridica, femeia îl poate coborî. Când în viaţa bărbatului intră EA, femeia, călcâiul lui Ahile apare în toată goliciunea lui. Devine mai vulnerabil ca oricând. Domnilor, dragostea vă face vulnerabili!

 

valentine-calcaiul lui ahile

 

Calendaristic măcar, este primăvară, iar dragostea pluteşte în aer. Să ne bucurăm de aceste clipe minunate! Să ne legănăm iubirea într-o mare de nori pufoşi!

 

leagane

 

Dacă tot nu am cafea, încerc să mă înveselesc mâncând nişte bomboane. Vă ofer şi vouă, pentru că îmi place să vă ştiu zâmbitori şi fără griji.

 

bomboane

 

Să aveţi un weekend plăcut!

Particip la jocul Happy Weekend, iniţiat de Elly. Astăzi, ediţia numărul 12 din 2013. Deloc întâmplător, linkul pus pe Elly duce la recenzia unei cărţi. Fiecare comentariu reprezintă o nouă crenguţă. Astăzi este ultima zi în care mai puteţi ajuta la extinderea pădurii bloggerilor. Vă mulţumesc!

Cu comentarii vă mai aşteaptă şi Nina, Lavinia, Redsky, Andra, Bia, Kadia, Ruxa, Alexandra, Diana, Simona, Melly, Mixy, Florin, un alt Florin, Pishky, Frmshk, Antoaneta, miha.ela. Pe la ei îi veţi găsi şi pe ceilalţi participanţi la campanie, dacă doriţi să daţi o mână de ajutor, ca păduricea bloggerilor să fie mai bogată.