Am aşteptat ieri cu înfrigurare Apocalipsa, sperând că acest sfârşit mult trâmbiţat ar putea însemna un început mai bun, o schimbare în bine a lumii în care trăim.  Nu a vrut să vină. După cum spunea Ruxa pe facebook, nu a fost decât apoca… LIPSĂ!

Viaţa merge mai departe, cu bune şi rele.

 

Cei care l-au văzut pe Michael Jackson reîncarnat chiar au avut motive să se sperie, să creadă în Apocalipsă. Câţi dintre voi ar fi rămas impasibili văzând această poză?

 

Pentru liniştirea populaţiei sau doar pentru a le oferi un sfârşit armonios, primăria a decis ca autobuzele să fie dotate cu diverse instrumente muzicale.

 

 

Unii au încercat să se salveze, fugind încotro vedeau cu ochii, trecând elegant peste obstacole neaşteptate.

 

Alţii s-au rugat disperaţi la tot felul de zeităţi. Era ultima lor speranţă.

 

 

De teamă că sfârsiţul lumii le va aduce suferinţă, unii şoferi nu au mai ţinut cont nici măcar de avertismentele de pe bordul maşinii. Păcat.

 

 

 

Cea mai haioasă idee de pregătire pentru Apocalipsă am găsit-o la Diana-Ribana, care ne-a arătat cum putem rămâne “fashioniste chiar şi în ultimul ceas al Pământului”. Nu îi fur poza, pentru că nu vreau să se supere, dar vă invit să o vedeţi aici.

Din partea mea, Apocalipsa poate veni în fiecare zi. De fapt, chiar mi-aş dori să am mai multe zile atât de plăcute. Am început ziua de 21 decembrie bucurându-mă de cartea pe care mi-a dăruit-o Andra şi am încheiat sărind în sus de bucurie, la aflarea veştii că am câştigat un frumos cadou de la Aliceee. Le mulţumesc mult fetelor! Îi mulţumesc Ruxandrei, pentru că şi ea mi-a oferit un cadou simpatic, numai bun de folosit în vacanţa de iarnă.

Să aveţi un weekend plăcut!

 Particip la ediţia numărul 40 a jocului Happy Weekend, iniţiat de Elly.