Știți deja că visez (atât cu ochii deschiși, cât și cu ei închiși) că aș putea pleca anul acesta la mare pentru câteva zile. Încă nu mi-am găsit sponsorii. În vreme ce navigam pe internet pentru a vedea ce oferte cu adevărat bune există, am dat peste un serviciu de închirieri autocare Eurolines. Pe scurt, este vorba despre un serviciu care pune la dispoziția celor interesați închirieri autocare sau microbuze pentru grupuri. Se potrivește perfect celor care merg în excursii școlare, team building-uri, tururi de oraș, diverse evenimente, deplasări în alte localități din țară, circuite turistice, transferuri la și de la aeroport. Autocarul duce pasagerii la destinație în condiții foarte bune și sigure și rămâne la dispoziția lor 24 de ore din 24, 7 zile din 7, dacă își doresc respectivul lucru. Despre această firmă știam deja că oferă nu doar autocare Eurolines și microbuze, ci și seriozitate, punctualitate și profesionalism. 

Nici măcar nu a fost nevoie să închid ochii pentru a visa că aș putea beneficia și eu de serviciul de închiriere autocare. Vă dați seama cum ar fi dacă eu, blogger, aș alege unul dintre frumoasele autocare Eurolines, mi-aș aduna în jur o parte dintre cititorii fideli (pe toți cei care ar dori, desigur) și aș pleca pentru câteva zile cu ei pe litoral, să ne bucurăm împreună de soare, de mare, de valuri, de nisip, de distracție? Nu am bani pentru așa ceva, dar îmi place să îmi imaginez situații noi, inedite, să mă bucur măcar în gând de ceea ce ar putea fi. Folosind serviciul de închiriere autocare, ne-am putea plimba din stațiune în stațiune pentru a descoperi tot ceea ce litoralul românesc are mai frumos, am putea inventa jocuri care să ne țină conectați unii cu alții, am putea lega prietenii reale, dincolo de virtualul unde ne-am cunoscut. Poate, cu puțin efort, am scrie împreună o poveste de succes care să trezească și altora pofta de plimbare, de aventură, de distracție.

Știu, ar fi totuși nevoie și de cazare, dar în lumea ideală pe care o visez această problemă s-ar rezolva la fel de ușor. Câți dintre voi s-ar băga la un tur al stațiunilor de pe litoral cu autocarul? :p

“Anticipam dorintele tale, de aceea investim constant in tehnologie si profesionalism. Cream, dezvoltam si implementam sisteme de rezervari performante, sisteme de monitorizare a flotei, de gestionare a datelor, toate adaptate nevoilor de business specifice acestei industrii.
Eforturile noastre sunt indreptate catre eficientizarea si imbunatatirea serviciilor, catre personalizarea ofertelor in functie de tipologia fiecarei persoane careia ne adresam.
Suntem recunoscuti pentru faptul ca putem satisface cele mai atipice si complexe cereri de servicii turistice datorita multitudinii de “instrumente” pe care le avem la dispozitie: autocar, avion, turism, principalele sisteme de rezervari on line existente in piata turistica, rent a car si taxi.
Toate acestea ne pozitioneaza ca singurul furnizor de servicii turistice complete din Romania!” – sursa eurolines.ro

autocare eurolines