Eram foarte tânără și neștiutoare în ale ceremoniilor religioase. Mă pregăteam pentru botezul copilului după mintea și (lipsa mea de) experiență: gândul îmi era la aranjarea spațiului pentru petrecere, la muzica și bucatele alese, la ținutele elegante… O vecină m-a sfătuit să discut cu nașa copilului și să alegem din timp tot ceea ce înseamnă trusou botez, căci pe atunci nu existau magazine online din care să cumperi așa ceva. Bucurie mare pe capul meu și al fetei care urma să îmi boteze băiatul. Am răscolit în lung și în lat prin magazine, în căutarea celor mai frumoase lucrușoare de bebeluș, fără să ne treacă vreo clipă prin cap că trusou botez înseamnă de fapt prosop pentru preot, sticluță cu mir, lumânări mici, săpun pentru preot, fașă, păturică pentru bebe, pânză de mir și prosop pentru baie.

Mândre fiind de căciulițele brodate, de pantalonii eleganți, de bluzițele vesele cumpărate, așteptam cu nerăbdare ziua botezului. Ziua în care ne-am făcut definitiv și iremediabil de râs în fața preotului care a rămas pur și simplu blocat auzind că nu aveam la noi nici săpun, nici prosop pentru el. Anii au trecut, copilul a crescut, dar eu încă nu pot uita acele momente jenante. De aceea vreau astăzi să le sfătuiesc pe tinerele mămici să se informeze temeinic înainte de botezul bebelușului, să cumpere trusou de botez, să învețe măcar Tatăl Nostru (nu, nu vă mai povestesc acum și despre momentul penibil în care am fost surprinsă că nu știam atâta lucru), să facă tot ce este de făcut pentru ca ritualul botezului să se desfășoare așa cum trebuie.

trusou-lavanda-510x600

Trusoul de botez nu trebuie să vă lipsească, fie că aveți băiețel, fie că aveți fetiță. Ideal este să îl cumpărați gata pregătit, căci în acest fel vă asigurați că este complet. Recomandarea mea este să îl comandați din timp de pe site-ul CoutureBebe.ro. Trusoul poate fi personalizat (brodat) cu numele copilului și data botezului, lucru care mie mi se pare deosebit. În plus, trusoul de botez pregătit de către echipa din spatele magazinului CoutureBebe.ro conține absolut toate piesele necesare ceremoniilor de botez.

trusou-botez-rosu-510x600

În trusoul de botez veți găsi un prosop mic pentru preot (100% bumbac – 50 x 90 cm), săpun pentru preot, săculeț pentru săpun, o sticluță cu mir (15 cm în înălțime), două lumânări mici pentru biserică, o păturică pentru bebeluș (73 x 73 cm), un prosop de baie mare (și el din bumbac 100 %), o pânză de mir (95 x 105 cm) și o fașă de 100 cm. Toate produsele sunt de cea mai bună calitate, iar prețul este rezonabil. Aveți în acest fel posibilitatea de a găsi trusoul gata pregătit și totodată de a vă putea ocupa de celelalte treburi, căci nu e chiar simplu pentru proaspeții părinți să se ocupe de toate cele ce trebuiesc și să le facă în așa fel încât să fie cât mai aproape de idealul la care visează pentru un botez reușit.

trusou-personalizat-mickey-mouse-510x600

Pe site-ul CoutureBebe.ro veți găsi nu doar trusou botez, ci și lumânări personalizate pentru botez, diverse hăinuțe pentru bebeluși, rochițe de ocazie pentru fetițe și paltonașe elegante. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt când vă spun că merită să vizitați acest magazin online. Intrați și cercetați, alegeți ceea ce vă trebuie și vă garantez că nu veți regreta.

“Magazinul online de haine pentru copii Couture Bebe promoveaza conceptul mom & bebe, un concept care asorteaza tinuta de gala a mamei cu tinuta bebelusului. Profesionistii Couture Bebe executa la comanda tinute asortate pentru mamici si copii, creatiile fiind personalizate si adaptate in functie de solicitari si ocaziile speciale din viata lor.”