Internetul le adusese împreună şi tot el le dăduse idei. Se simţeau apropiate, deşi nu se văzuseră niciodată în viaţa reală. Discutau mult, îşi găseau noi şi noi pasiuni comune, se sprijineau necondiţionat. Idealiste până în măduva oaselor, cele două femei îşi căutau calea, sperând ca într-o zi din viitor caii lor verzi să coboare de pe pereţi şi să galopeze prin lume, mânaţi de înflăcărarea cu care ele făceau planuri. Cât de frumos ar fi dacă şi-ar putea uni puterile pentru a scoate o revistă dedicată femeilor! Aparent, piaţa părea suprasaturată pe această nişă, însă experienţa lor în blogging, dorinţa de a-şi aduce contribuţia la o viaţă mai bună pentru doamnele şi domnişoarele ţării, speranţa că ar putea ajunge cândva să câştige bani făcând ceea ce le place, păreau a fi motive suficient de puternice pentru cele două femei. 

Ce înseamnă să îţi faci o revistă online pentru femei? În mintea lor, caii verzi deja tropăiau nervoşi, dornici să treacă în revistă obstacolele pe care le vor avea de sărit. Cumperi un domeniu, găseşti găzduire, alegi o temă profi, creezi conţinut de calitate şi apoi te ocupi de promovare, îşi zâmbeau ele în mesaje, frecându-mi mâinile de bucurie că au un punct de pornire, cu toate că erau conştiente de multele greutăţi pe care le vor întâmpina. Erau dispuse să muncească până la epuizare, să se implice cu trup şi suflet în acest proiect, să dea tot ce puteau pentru a-l vedea crescând sănătos. Aveau nevoie totuşi de o busolă care să le indice nordul, aşa că au cerut sfaturi de la persoane de încredere, care deja deţin site-uri de succes.

Cum îţi faci o revistă online pentru femei? Caii verzi ce abia păşiseră pe iarba plină de rouă au urcat speriaţi pe pereţi, de cum au aflat că porniseră în direcţia greşită. Trecere în revistă: îţi deschizi o firmă, pentru a-ţi securiza site-ul, găseşti un sponsor mare, dispus să te sprijine până creşti, mergi la întâlniri şi discuţi proiectul cu potenţialii sponsori de viitor, investeşti bani în publicitate, după care te poţi gândi să cumperi domeniul, să îl găzduieşti şi să creezi conţinut pentru viitoarea revistă. Cele două femei, cu iluziile destrămate, s-au întors la blogging, dornice să vorbească şi altora despre recenta lor deziluzie. Din când în când îşi ridică privirile în sus, spre caii verzi ale căror culori pălesc pe zi ce trece.