Aproape că nu trece o zi fără să văd printre prietenii mei de pe facebook statusuri în care se laudă sau se plâng că se mută, că pleacă dintr-o casă în alta, dintr-un oraş în altul. Întotdeauna mă gândeam cu milă la ei, la chinurile prin care vor trece şi la nervii pe care şi-i vor face încercând să îşi mute mobila fără să îşi rupă mâinile şi spatele, fără să distrugă ceea ce au adunat în ani buni de muncă. Până când am aflat cum se poate rezolva.

Ştiam de pe propria piele ce înseamnă să nu dispui de o echipă serioasă şi bine dotată, care să te poată scoate din impas, care să te ajute să înfoliezi toate lucrurile, să le încarci în camion şi să le descarci la destinaţie. Trecusem printr-o adevărată aventură la prima mea mutare. După ce am căutat oameni în ultima clipă, când camionul era deja în faţa blocului, după ce am promis marea cu sarea pentru o mână de ajutor, am reuşit să găsesc câţiva vecini dispuşi să facă un mic efort pentru mine. Ceea ce a urmat ar fi  fost de cascadorii râsului, dacă nu mi-ar fi venit să plâng.

Dacă m-aş mai muta astăzi dintr-o casă în alta, aş ştii sigur la cine să apelez, convinsă fiind că am făcut cea mai bună alegere. Vă dau şi vouă un sfat gratuit, pentru că ştiu ce înseamnă să alergi disperat şi să nu găseşti o firmă serioasă, care să te scoată din impas! Apelaţi cu încredere la cei spre care trimit link, dacă aveţi nevoie de transport mobila bucuresti! Veţi fi surprinşi de profesionalismul lor, de grija pe care o acordă fiecărui detaliu şi de preţurile foarte mici pe care le practică, fie că doriţi să vă mutaţi mobila din casă, fie că doriţi să mutaţi o firmă (mai ales pentru firme este acest serviciu).

Dube de 3,5 tone vă stau la dispoziţie zi şi noapte, oriunde veţi dori ca mobilierul dumneavoastră să fie transportat. Totul ajunge în timpul promis la destinaţiei şi, ceea ce este cel mai important, fiind transportat în condiţii optime, va ajunge aşa cum îl ştiaţi, fără deteriorări, fără stricăciuni de vreun fel. Specialiştii despre care vă vorbesc vă pot ajuta chiar sş când cumpăraţi materiale de construcţii şi nu le puteţi lua imediat acasă, din cauză că firma de la care aţi cumpărat nu are maşini disponibile. De ce să aşteptaţi, riscând să găsiţi marfa deteriorată, când puteţi cu un simplu telefon să vă rezolvaţi problema, fără stres şi fără pierderi?

Ceea ce nu ştiţi încă este că firma recomandată aici vă poate ajuta chiar şi în cazul în care aveţi marfă ce trebuie transportată internaţional, la preţurile cele mai mici de pe piaţă. Putem spune că sunt deja experţi în domeniu, dacă ne gândim că se ocupă de transport mobilă şi materiale încă din anul 2001. Ceea ce m-a surprins foarte plăcut a fost ideea lor de a întinde o mână de ajutor până şi celor care, după renovare, nu ştiu unde şi cum să scape de molozul adunat. Dubele de 3,5 tone pot fi echipate cu saci ecologici pentru transportul de moloz. Dumneavoastră nu trebuie decât să îi sunaţi şi ei vă vor ajuta, indiferent ce problemă legată de mutare şi de transport aveţi.