In aceasta perioada din an foarte multa lume apeleaza la firme de transport international pentru a se deplasa in afara tarii sau pentru a se intoarce acasa, sa petreaca sarbatorile de iarna alaturi de familie si de prieteni. Cei care nu pot veni aleg sa trimita macar un colet persoanelor dragi. Pentru cei care au nevoie de o recomandare in ceea ce priveste firma de transport international si coletarie care sa ii ajute in preajma sarbatorilor de iarna, dar si oricand altcandva in restul anului, aduc astazi in atentia cititorilor mei un nume: Romfour, o societate care ofera servicii complete pe linie de transport international.

Fie ca aveti nevoie de transport de persoane, transport de colete, transport de autovehicule pe platforma, Romfour va sta oricand la dispozitie. De asemenea, Romfour ofera celor interesati servicii auxiliare care constau in vanzarea de bilete de avion prin intermediul agentiilor companiei, dar si posibilitatea de a inchiria autocare si microbuze pentru deplasari in tara. De pe site-ul romfour.com am aflat ca aceasta companie ofera pana si servicii in sectorul transportului de turisti prin organizarea de excursii pentru grupuri restranse sau chiar grupuri mari de persoane.

Tarile spre / din care Romfour ofera transport international de persoane sunt: Anglia, Franta, Italia, Germania, Elvetia, Austria, Belgia, Danemarca, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia si Suedia, adica un numar de 16 tari europene.

Zilele trecute am ajutat un vecin sa urce bagajele pana in casa, caci tocmai se intorsese din strainatate, unde munceste de cativa ani. Din vorba in vorba ne-a povestit ca a avut un drum usor, fara peripetii, ca e tare multumit de felul in care a calatorit cu Romfour prin Europa si ca se va intoarce la serviciu in ianuarie tot cu aceasta firma de transport international. Si uite asa vestea despre firmele care sunt de incredere si care isi respecta cu adevarat clientii ajunge sa circule cu rapiditate prin lume, caci si vecinul nostru aflase de Romfour de la niste romani stabiliti in apropiere de zona unde munceste vecinul nostru.

Mie imi face placere sa scriu pe blog si ma bucur cand le pot face altora diverse recomandari, cand pot lauda firmele care stiu sa isi respecte clientii si sa ii trateze asa cum trebuie. Tocmai de aceea am ales astazi sa scriu pe blog despre societatea Romfour, mai ales ca stiu ce nebunie se isca in preajma sarbatorilor de iarna si cat poate fi de greu de gasit o firma care sa ofere transport international de persoane ori coletarie in conditii sigure. Puteti contribui si voi la asta distribuind articolul meu sau povestind prietenilor si vecinilor despre ceea ce ati citit aici.

In plus, cred ca mi-ar placea sa imi povestiti intr-un scurt comentariu daca ati calatorit vreodata in faara tarii, cu ce mijloc de transport ati facut-o, daca ati avut conditii confortabile, daca ati auzit pana acum de firma Romfour si daca ati apela la serviciile acestei firme pentru o (alta) plecare in strainatate sau pentru a va putea intoarce acasa de la munca / din vacanta.

romfour