Multe firme promit să ofere servicii ieftine, însă prea puține reușesc să se țină de cuvânt. Mi se pare normal ca, atunci când găsim o firmă serioasă, “parolistă”, să îi acordăm credit și să o recomandăm tuturor. Pentru toți cei care au nevoie de transport ieftin în București și în județul Ilfov, astăzi vreau să recomand firma ABC Trans, despre care puteți afla mai multe accesând site-ul www.abctrans.ro. Serviciul se adresează atât persoanelor / firmelor care au nevoie de transporturi regulate în Bucuresti sau împrejurimi, cât și celor care doresc transporturi ocazionale.

Poate că mă veți considera o sentimentală fără leac, însă pe mine m-au impresionat și prin faptul că atunci când au decis să păstreze prețuri mici, fără concurență, au făcut-o inclusiv cu gândul la categoriile de persoane defavorizate, care ar putea avea în egală măsură nevoie de transport în București sau în județul Ilfov.

“Ne dorim sa oferim preturi fara concurenta pe aceasta tip de transport ieftin deoarece vrem sa preintampinam nevoile persoanelor cu dizabilitati, persoanelor cu o situatie financiara scazuta, caselor de copii, caminelor de batrani, persoanelor cu o varsta inaintata si nu in ultimul rand elevilor si studentilor.”

Fie că este vorba despre un transport de bagaje sau despre transport de mobilier, ABC Trans păstrează prețurile extrem de scăzute în continuare și pune la dispoziția celor interesați oricare dintre cele 10 autoutilitare din parcul auto, toate bine întreținute, fiabile, cu verificările la zi, dar și o echipă de oameni tineri și bine pregătiți care vin în întâmpinarea nevoilor clienților.

logo

Autoutilitarele din parcul auto al ABC Trans sunt dotate cu paturi speciale din bumbac pentru protecția obiectelor din sticlă, folii de protecție pentru menținerea mărfurilor în cele mai bune condiții, chingi de ancorare pentru asigurarea și suportul mărfii pe durata transportului, stații emisie-recepție pentru a ține legătura cu ceilalți participanți la trafic, evitând astfel eventualele ambuteiaje de pe drum, sisteme de navigație GPS cu cele mai noi hărți ce permit o localizare rapidă a adreselor, dar și o alegere optimă a traseelor ce urmează a fi parcurse, aer condiționat și 2-3 locuri în cabină.

Când spun că această firmă oferă transport ieftin în București și în județul Ilfov, să știți că nu glumesc și nu exagerez deloc. “Preturile pentru serviciile de transport pot varia intre 60 RON si 250 RON pentru orice deplasare in BUCURESTI si ILFOV, in functie de distanta si ora la care se efectueaza transportul. Pentru deplasarile in alte orase din Romania sau mai lungi de peste 100 km preturile sunt NEGOCIABILE.”

Printre serviciile de transport pe care ABC Trans le oferă amintesc: transport în regim exclusiv (transportul de mărfuri sau obiecte pentru care este necesară folosirea exclusivă a mijloacelor de transport), distribuție marfă și aprovizionare, curierat în regim de urgență, transport în regim de grupaj (“Serviciul se bazeaza pe gruparea mai multor clienti existenti la o data stabilita pe anumite rute, dumneavoastra nu trebuie decat sa ne comunicati locatia, iar cand avem traseu in zona respectiva va vom anunta noi.”).

transport_marfa1-300x113

Pe lângă toate acestea, ABC Trans oferă servicii de “transport marfa, mobila, bagaje, electrocasnice, articole sanitare,obiecte voluminoase, aparatura medicala, aparatura pentru baruri si restaurante, aparatura pentru sonorizare evenimente, ATM-uri, ATV-uri, motociclete si motoscutere, automate de vanzare produse, jocuri electronice, mese de biliard, birotica si papetarie, case de bani si seifuri, produse cosmetice, confectii textile, echipamente de laborator, echipamente telecomunicatii, materiale publicitare, produse farmaceutice, scule si unelte, utilaje, etc.”

relocari_sedii-300x85

Pentru prețurile mici și pentru că lucrează cu gândul nu doar la bani, ci și la oameni, eu îi recomand cu plăcere. O puteți face și voi, dacă simțiți că asemenea firme trebuie să existe și să fie sprijinite, să afle lumea despre ele.

Telefon: 0799.500.600
E-mail: office@abctrans.ro
Program: Luni – Duminică între orele 8.00 – 23.00