Știți glumele pe care le fac uneori partenerii unor cupluri, cele în care adevărul se spune râzând, fără ca cineva să se supere? Ei bine, mi-a fost dat să aud acum câteva zile o glumă care, în prima clipă, nu mi s-a părut deloc amuzantă, dar care, în acea familie, a stârnit hohote de râs, apoi noi și noi glume. Soțul, foarte serios, i-a spus soției, care este puțin cam prea grasă, că va apela la o firmă de tractari timisoara, una serioasă, utilă celor cu gabarit depășit, pentru a o deplasa dintr-un loc în altul, dacă va continua să se îndoape de prăjituri.

Doamna nu doar că nu s-a supărat, dar chiar a continuat discuția, spunând că are bărbat isteț, care știe să aleagă. Firma respectivă practică cele mai mici prețuri, oferă servicii de calitate și pune la dispoziție remorcări pe platformă, atât autoturismelor avariate, cât și celor noi. Soțul ei, pentru a nu rămâne mai prejos, i-a spus râzând că a ales această firmă pentru că asigura servicii de tractari până și microbuzelor, camioanelor și utilajelor agricole (tractoare, combine, pluguri, motostivuitoare etc).

Atunci a intervenit sora domnului, ”gabarit depășit” și ea, spunând: bine, dacă noi suntem cine știe ce combine sau tractoare, tu ce ești? Mă gândesc să apelăm și noi la tractări auto, pentru a duce ”rabla” la casare. Suntem noi grăsuțe, dar îl avem pe vino-ncoace, pe când tu ești un moșneguț ramolit, potrivit pentru acțiunea rabla. S-au tachinat așa aproape o jumătate de oră, timp în care eu nu am știut dacă să râd în hohote sau să zâmbesc în așa fel încât nimeni să nu se simtă prost.

Pe lângă faptul că m-am distrat copios, am mai și învățat ceva. Dacă sunteți în căutarea unei firme care să vă transporte mașina pe platformă sau să vă remorcheze ATV-ul, motocicleta, barca, cu un clic pe linkul de mai sus ajungeți la firma despre care au vorbit prietenii mei. Asigură servicii de tractări și remorcări 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în condiții de maximă siguranță, cu ajutorul autospecialelor echipate corespunzător.

Rapiditatea și promptitudinea cu care acționează, echipamentele performante și personalul bine instruit îi recomandă, așa că îi puteti chema oriunde în țară, în orice moment al zilei, iar dacă partenerul vostru gustă acest gen de glume, îl puteți chiar amenința că apelați la această firmă pentru a-l transporta acasă, după ce se îndoapă de prăjituri prin oraș. :)