Cea mai buna modalitate de a alege apartamentul potrivit este de a viziona cat mai multe si de a analiza fiecare aspect legat de acestea. Acesta este, deci, primul pas pe care trebuie sa il parcurgi, un pas care nu trebuie nicicum tratat cu lejeritate, de care depinde gradul de confort de care vei beneficia pe viitor.

Apoi urmeaza celelalte aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a avea garantia ca alegerea facuta este cea mai potrivita. In acest sens, ai ocazia sa afli ce anume trebuie sa urmaresti mai precis, citind in continuare sfaturile oferite de unul dintre cei mai renumiti dezvoltatori din tara, si anume Maurer Imobiliare.

Ce aspecte trebuie sa iei in considerare atunci cand cauti un apartament?

  1. Sa presupunem ca stii deja in ce zona vrei sa locuiesti. Urmatorul lucru asupra caruia trebuie sa te decizi este blocul in care vei sta. De ce conteaza cum arata ansamblul rezidential? In functie de conditiile in care se prezinta acesta , iti poti da seama cam care este si starea apartamentelor. Dar nu este vorba numai de asta. Ar fi si cealalta parte, legata de starea pe care ti-o poate induce respectivul de fiecare data cand il vezi. Verifica deci si starea interiorului blocului, dar si fatada acestuia. Exista cladiri care prezinta un risc seismic ridicat si trebui sa te asiguri ca nu este si cazul aceluia in care este amplasat apartamenul pe care il doresti.
  2. Scara este cel de-al doilea lucru asupra caruia trebuie sa te opresti. Iti dai seama daca te afli in locul potrivit dupa cum este ingrijita aceasta, dar totodata in acest fel vei afla si de ce fel de vecini vei avea parte.
  3. Facturile de intretinere pot fi o adevarata problema. Daca vrei sa ai siguranta ca nu o sa ai probleme de acest fel, cel mai bine este sa te orientezi dupa un apartament nou. Acceseaza pagina maurerimobiliare.ro in cazul in care doresti sa afli care sunt preturile pentru un apartament modern oferite de Maurer Imobiliare.
  4. Cum se prezinta apartamentul? Inca din clipa in care intri pe usa imobilului iti poti da seama daca ai nimerit in locul potrivit. De ce spun asta? Pentru ca este foarte usor sa tragi o concluzie dupa modul in care se prezinta interiorul. Uita-te cu atentie la tot ce tine de instalatii sanitare, intrerupatoare, becuri etc. Poti sa intrebi reprezentatul dezvoltator daca s-au efectuat lucrari de inlocuirea a coloanei de apa sau alte astfel de intrebari.
  5. Amplasarea acestuia te poate ajuta sa iei o decizie potrivita. In functie de pozitia pe care o are imobilul vei avea parte de soare si aer sau de intuneric si raceala. Desigur, poti face parte din categoria celor care prefera un loc mai retras, deci depinde de tine pe care il alegi sau consideri ca este cel mai potrivi.
  6. Actele de proprietate si garantia sigurantei! Sa nu faci niciodata greseala de a plati vreun ban inainte de a primi actele corespunzatoare. Trebui sa ai grija si la acestea pentru ca deseori pot include clauze neasteptate. Vezi si daca suprafetele declarate ale locului ales corespund cu cele prezentate in schite. De asemenea, cere proprietarului si dovada faptului ca apartamentul nu este localizat intr-o zona cu risc seismic ridicat.

Depinde de tine in ce tip de apartament vei investi si care sunt conditiile pe care acesta ti le va furniza. Daca vrei totusi sa ai siguranta ca ai facut cea mai buna alegere, te sfatuiesc sa tii cont de aspectele mentionate mai sus, criterii recomandate de Maurer Imobiliare, liderul in imobiliare la momentul actual in Brasov, despre care poti afla mai multe pe maurerimobiliare.ro.