Tocmai! Tocmai mi s-a confirmat cea mai neagră temere: vrea să aducă în casă pe cel mai mare dușman al meu, deși i-am tot transmis semnale prin care îmi exprimam nemulțumirea. Planurile ei diabolice probabil mă vor face să mă retrag într-un colț ferit al apartamentului sau chiar să fug în lume. În vara aceasta, tocmai.ro plătește transportul prin curier, motiv pentru care ea plănuiește să cumpere un dog argentinian, deși nu are bani prea mulți. Cum va face acest lucru? Tocmai, cu ajutorul ofertei tocmai.ro de a plăti transportul.

Nu îi mai e de-ajuns că are în casă un ghemotoc maidanez negru, adică eu în persoană, acum vrea să aducă și un domn de rasă pură, alb ca spuma laptelui, pe chiștoc maiestate, după cum l-am poreclit eu. Să-mi spuneti voi dacă este cinstit, căci eu sunt neagră de supărare tocmai din acest motiv. Stăpâna mea are planul deja făcut și vrea să îl finalizeze înainte de trecerea verii. Concret, vrea să vândă ceva, pentru a putea cumpăra altceva, lucru foarte ușor de realizat tocmai datorită ofertei făcute de către  acest site de anunțuri gratuite.

miti mic

Poate că aș fi înțeles dorința ei de a ține în casă și câine, și pisică, dar nu o pot ierta pentru faptul că vrea să vândă tocmai jucăriile mele preferate, pentru a-l cumpăra pe spălăcitul acela de cățel. Stăpâna și-a făcut ochii roată prin casă și a spus: voi vinde fața de masă brodată pe care am moștenit-o de la străbunica, să nu mai văd pisica agățată de ciucurii lucrați cu migală, adevărate bijuterii textile. Transportul prin curier e gratuit, iar cumpărătorul va putea să verifice coletul la primire, pentru a se asigura că nu este păcăleală (țeapă, cum spun oamenii).

Tocmai când credeam că pierd doar ciucurii de la fața de masă brodată, stăpâna a decis să vândă vechea mașină de spălat, cea în care mă ascund când tună sau fulgeră, și bibelourile pe care eu le foloseam la antrenamentul de slalom uriaș. Spune-ți voi dacă există dreptate pe lume pentru un biet pui de pisică! Doar pentru că o mare firmă, cum este tocmai.ro, oferă transportul gratuit și pentru că fiecare cumpărător își poate deschide pachetul la primire, stăpâna vinde din casă tot ce îmi este mie util. Și pentru ce? Doar pentru a cumpăra un câine, adică inamicul meu numărul 1.

dog argentinian

Tare aș vrea să aflu cum a ajuns ea tocmai pe pagina de anunturi, cum a reușit să dea cu ochii de această poză din categoria animale și cum de nu s-a gândit nici o clipă că mă voi supăra. Mai bine i-ar fi trecut prin cap să cumpere un butoi de whisky de 5 litri, să își înveselească musafirii, poate așa scăpam și eu de alintul lor, ce îmi deranjează mereu blănița neagră. Nu vreți voi să îi spuneți că ați găsit, pe tocmai.ro, un butoi din stejar, cu canea, dop și suport, o frumusețe? Poate renunță să mai vândă lucrușoarele mele și nu mai cumpără dulăul cu pedigree…

butoi whisky 5 litri

Pentru voi, cumpărători și vânzători, e perfect că tocmai.ro vă oferă transport gratuit, știu, la fel cum știu că vă bucură ideea de a putea deschide pachetul înainte de cumpărare, la primire, însă citiți cu atenție cuvintele mele și data viitoare când mai luați decizii, întrebați-vă animalul de companie dacă este de acord cu ele, tocmai pentru a nu vă vedea dați în vileag pe bloguri.