Skip to main content

Tocmai, pentru că transportul e gratuit

Tocmai! Tocmai mi s-a confirmat cea mai neagră temere: vrea să aducă în casă pe cel mai mare dușman al meu, deși i-am tot transmis semnale prin care îmi exprimam nemulțumirea. Planurile ei diabolice probabil mă vor face să mă retrag într-un colț ferit al apartamentului sau chiar să fug în lume. În vara aceasta, tocmai.ro plătește transportul prin curier, motiv pentru care ea plănuiește să cumpere un dog argentinian, deși nu are bani prea mulți. Cum va face acest lucru? Tocmai, cu ajutorul ofertei tocmai.ro de a plăti transportul.

Nu îi mai e de-ajuns că are în casă un ghemotoc maidanez negru, adică eu în persoană, acum vrea să aducă și un domn de rasă pură, alb ca spuma laptelui, pe chiștoc maiestate, după cum l-am poreclit eu. Să-mi spuneti voi dacă este cinstit, căci eu sunt neagră de supărare tocmai din acest motiv. Stăpâna mea are planul deja făcut și vrea să îl finalizeze înainte de trecerea verii. Concret, vrea să vândă ceva, pentru a putea cumpăra altceva, lucru foarte ușor de realizat tocmai datorită ofertei făcute de către  acest site de anunțuri gratuite.

miti mic

Poate că aș fi înțeles dorința ei de a ține în casă și câine, și pisică, dar nu o pot ierta pentru faptul că vrea să vândă tocmai jucăriile mele preferate, pentru a-l cumpăra pe spălăcitul acela de cățel. Stăpâna și-a făcut ochii roată prin casă și a spus: voi vinde fața de masă brodată pe care am moștenit-o de la străbunica, să nu mai văd pisica agățată de ciucurii lucrați cu migală, adevărate bijuterii textile. Transportul prin curier e gratuit, iar cumpărătorul va putea să verifice coletul la primire, pentru a se asigura că nu este păcăleală (țeapă, cum spun oamenii).

Tocmai când credeam că pierd doar ciucurii de la fața de masă brodată, stăpâna a decis să vândă vechea mașină de spălat, cea în care mă ascund când tună sau fulgeră, și bibelourile pe care eu le foloseam la antrenamentul de slalom uriaș. Spune-ți voi dacă există dreptate pe lume pentru un biet pui de pisică! Doar pentru că o mare firmă, cum este tocmai.ro, oferă transportul gratuit și pentru că fiecare cumpărător își poate deschide pachetul la primire, stăpâna vinde din casă tot ce îmi este mie util. Și pentru ce? Doar pentru a cumpăra un câine, adică inamicul meu numărul 1.

dog argentinian

Tare aș vrea să aflu cum a ajuns ea tocmai pe pagina de anunturi, cum a reușit să dea cu ochii de această poză din categoria animale și cum de nu s-a gândit nici o clipă că mă voi supăra. Mai bine i-ar fi trecut prin cap să cumpere un butoi de whisky de 5 litri, să își înveselească musafirii, poate așa scăpam și eu de alintul lor, ce îmi deranjează mereu blănița neagră. Nu vreți voi să îi spuneți că ați găsit, pe tocmai.ro, un butoi din stejar, cu canea, dop și suport, o frumusețe? Poate renunță să mai vândă lucrușoarele mele și nu mai cumpără dulăul cu pedigree…

butoi whisky 5 litri

Pentru voi, cumpărători și vânzători, e perfect că tocmai.ro vă oferă transport gratuit, știu, la fel cum știu că vă bucură ideea de a putea deschide pachetul înainte de cumpărare, la primire, însă citiți cu atenție cuvintele mele și data viitoare când mai luați decizii, întrebați-vă animalul de companie dacă este de acord cu ele, tocmai pentru a nu vă vedea dați în vileag pe bloguri.

Comments
 • MM July 23, 2014 at 1:14 pm

  Of, mai pisico! Lasa ca sunt convinsa ca poti domina albitura!

  • Vienela July 28, 2014 at 9:21 am

   Sigur, daca am reusit sa domin trei umani, voi reusi intotdeauna, cu oricine. :)))

 • Aliss July 23, 2014 at 1:17 pm

  …lasă pisicuțo, sa vezi ce tovarăș de joaca o sa fie cățelu, și plus , o sa te țină în brațe cînd tună și nici o frică nu o sa mai ai ! Plus ca te antrenează la slalom și chiar o sa mîrîie la invitați !

  • Vienela July 28, 2014 at 9:21 am

   Stii ca spui bine, Aliss? Poate ca m-am grabit afirmand ca nu vreau un tovaras alb in casa… 🙂

 • Javra July 23, 2014 at 5:41 pm

  Frumos căţel!

  • Vienela July 28, 2014 at 9:22 am

   Da, este mai mult pe placul lui Mihai…

 • Dana Lalici July 23, 2014 at 6:21 pm

  Pfoai, ce jocuri de cuvinte frumoase ai facut!!!!
  Tocmai m-ai impresionat!

  • Vienela July 28, 2014 at 9:24 am

   Wow, ce mandra sunt! Tocmai mi-a venit ideea de a continua cu astfel de jocuri… 😉

 • Radu July 23, 2014 at 6:22 pm

  Am şi eu o maşină de spălat nerevendicată! Nici măcar de un animăluţ. Dacă tocmai.ro mă poate ajuta cu transportul treaba e ca şi făcută!

  • Vienela July 28, 2014 at 9:24 am

   Sper sa reusesc astazi sa trec pe la tine, sa iti vad masina de spalat. 😉

 • Rugaminte adresata voua | Vieneland July 23, 2014 at 8:20 pm

  […] Tocmai, pentru ca transportul e gratuit […]

 • Diana July 23, 2014 at 9:09 pm

  Tocmai ce citisem pe undeva ca unii au inceput sa-si mute mobila prin tocmai.ro cu serviciul lor gratuit de transport. 🙂

  • Vienela July 28, 2014 at 9:25 am

   Tocmai cand credeam ca nu se poate mai rau de atat! Imaginatia oamenilor nu are limite, se pare!

 • adi September 23, 2014 at 11:24 am

  transportul gratuit tocmai.ro , nu mai este gratuit

  • Vienela September 23, 2014 at 11:29 am

   Promotia aceasta a fost valabila numai pe timpul verii, din cate stiu eu…

 • Viață de pisică | Iubesc Viaţa November 14, 2017 at 7:58 pm

  […] treilea jurnal de pe acest blog, după Jurnalul unui Sultan și Jurnalul de femeie simplă, căci tocmai m-am decis să intru în rândul lumii și să vă povestesc cum trăiesc eu, Miți de Vienela. […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.