Toate produsele pentru patul tau, regasite la Coneltex

Oaza de relaxarea a fiecarui om este in propriul pat. Chiar si o mama care se ocupa de dimineata pana seara de copii, la finalul zilei se relaxeaza in pat si se pregateste pentru o noua zi. Orice om  dupa o zi de munca incarcata, isi poate reincarca bateriile in confortul patului, indiferent daca doarme sau daca citeste o carte. Acesta este spa-ul din fiecare casa, in care corpul si mintea se relaxeaza pentru a putea sa o ia de la capat in ziua care urmeaza.

Lenjeria de pat potrivita

In vederea alegerii lenjeriei de pat, nu imprimeul primeaza, ci calitatea materialelor si proprietatile acestuia. O varianta care ar putea fi luata in considerare in aceasta alegere ar fi lenjerii de pat damasc. Acest material este tesut din bumbac egiptean dintr-un fir foarte fin care ii reda acest aspect de stralucire.

Este tesut si finisat prin metode speciale, ceea ce il face diferit de alte materiale si poate aduce in casa ta ideea de piesa centrala de lux. Acesta este fin si placut la atingere si creeaza confortul necesar unui somn linistit, datorita faptului ca lasa pielea sa respire. Nu creeaza efectul de supraincalzire si se mentine temperatura necesara unui somn linistit.

Coneltex pune la dispozitite clientilor doritori de un somn linistit variante de lenjerii de pat din damasc, deoarece pentru ei calitatea primeaza si confortul este piesa principala pe care se axeaza produsele lor.

Toate produsele pentru patul tau, regasite la Coneltex

Amenajarea patului

Patul are mult mai multe elemente decat cele pe care le folosim in timpul somnului. Acesta trebuie protejat in timpul zilei de praf si alti factori care ar putea aduce diferite bacterii in spatiul special de odihna.

Cuvertura de pat este ca o mantie de protectie pentru asternuturi si ar trebui utilizata zilnic, in primul rand, pentru igiena si, in al doilea rand, pentru aspect placut. Peste cuvertura se poate opta pentru perne de decor care costa in jurde 20 lei in eshopul Coneltex. Aceste perne pot aduce o pata de culoare sau se pot integra perfect in decorul camerei.

Confortul patului este important si toate aspectele, de la lenjeria de saltea pana la ultima perna de decor, creeaza un intreg care este gandit special pentru un somn linistit si odihnitor.

Pentru a vizualiza toata gama de produse puteti accesa site-ul, sau puteti apela la numarul de telefon 0735 194 314 de luni pana vineri in intervalul orar 8-16. Reprezentantii pot fi contactati si pe adresa de e-mail office@coneltex.ro.